MuhammedAlpinAnnesi Dün yataktan düşmüştü oğlum bugün sabah 7 den beri uyanık. Gece de saat başı kendisi uyandı zaten napacağımı şaşırdım vallahi. Emiyor ama uyumamakta direniyor ağrısı vardır belki diye şimdi Calpol verdim nolur dua edin
MuhammedAlpinAnnesi Brokolilim düştüğü an götürdüm tomografi çekildi sonuç temiz dediler, şuanda da takip edin demelerine rağmen tekrar götürdük her şey normal bir sıkıntı yok dediler ama uyumuyor hala huzursuz ağlıyor uykuya direniyor resmen😬
Brokolilim MuhammedAlpinAnnesi Atak dönemi olmasın doktora götürmüşsünüz üzerinden epey saat geçmiş kötüye yormamak lazım huysuzluk zamanına denk gelmiştir öyle düşünün :)
Mervetnl MuhammedAlpinAnnesi düştüğü için uyumuyor olabilir şey gibi hani aşı yapılır doktor kucağına alır sonra tekrar yatırdığında ağlar yaonun gibi korkuyordur yani
MuhammedAlpinAnnesi Mervetnl kucağımda şuan uyuyor kendi yatağına koyduğum an bas bas bağırıyor napacağımı şaşırdım kol omuz bel bacak hiç bişeyim tutmuyo artık
Mervetnl MuhammedAlpinAnnesi haklısınız ama muhtemelen travmatik bir süreç yaşıyor. Sakinleşene kadar kucağınızdw güvenle uyumaya devam zamanla rahatlayacaktkr 🥰