Alparslanim1 Tugbla faydasını görmedim tam tersi 2 kere taktım ayrı ayrı günlerde ikisinde de oğlum çığlık çığlığa gitti çıkardığımda düzeldi. Yıldızı mı düşük enerjisi mi düşük bilemedim
Tugbla Alparslanim1 yıldızı düşük olduğunu nasıl anlarız bizimkisi diş çıkarma döneminde çok huysuz uykusu tavşan uykusu gibi sürekli kalkıyor mecburen yanımda yatıyor hep
Alparslanim1 Tugbla valla ben tahmin ettim yıldızı düşük diye kehribar ağır geldi çünkü . Taktığım an ya o an yani nasıl etki edebilir avutulamayan bir ağrı . Bizde ilkinde diyoruz ki gazı geldi yine çocuğun yazık diyoruz . Sonra akşama doğru daha ağlıyor sakinleşsin diye altını açtım ağlarken . Bezini çıkardım. Sonra o ağlarken psnikten ayak bileğine kehribar ı takmayı unuttum zınk ağlaması kesildi . 1 ay sonra bi da denedim yine değişti çocuk . Sonra aldım çöpe attım bende
Aysshn Benim bebeğim şuan da 7 buçuk aylık, biz de kullanıyoruz kehribar kolye 3 aylıktan beri boynunda. Ben faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Özellikle diş çıkarmada, salya sorunumuz falan da hiç olmadı.
mrvyad @Tugbla biz kullanıyoruz bence iyi geldi ☺️ ben daha çok dışardan gelen kötü enerjileri kırsın diye almıştım..alırken satıcı 24 saat toprağa gömüp bekletin sıfırlansın enerjisi demişti..çıkardıktan sonra da tuzlu suda bekletmiştim..
Sedas00 Bizde kullanıyoruz 3 aydan beri Şuan 13 aylık faydası olduğunu düşünüyorum salyası kesildi sıfır ateş ile azılarını Çıkardı Şuan 🩵