Tubiktooo Bebeğim pazar günü 30 günlük olacak 1 haftadır yaklaşık silikon uç kullanıyorum onun öncesind hiç emmedi göğüs ucum yoktu silikon ucunda tutmadı hep sağıp biberonla verdim şimdi yeni yeni silikon ucu tutuyor çok şükür ne zaman bırakır veya siz silikonla emzirince rahat ettiniz mi dışarıda falan ve uçları çıktı mı çıktıysa ne kadar sürede çıktı benim arada bir birkaç gündür çıplak mememi de tutuyor uçları çıkınca veriyorum alıyor öyle
Lidia Tubiktooo İlk haftalarda emzirirken yara olmuştu .Silikon uç kullandım rahattı . Nemli tuttuğu için yaraları iyileştirdi 1 hafta sonra bıraktım ben herşey normaldi 😌 Benimde ucum az dı şimdi biberon ucu gbii . Bebeğin ne kadar emerse o kadar çok çıkar endişelenme 🥰 4. Ayımız bitti bile zaman çok çabuk geçiyo hemen büyüyolar 🙈
Yaren0107 Tubiktooo biz 2 buçuk aylık olduk 1 haftalığa kadar sağıp verdim tutamıyordu diye sonra tavsiye üzerine silikon uç aldık ona alıştı ve normal memeyi tutmuyor istemiyor maalesef 🙁
edafmo Tubiktooo ben 2ayşıkken bıraktırdı. Çenesi güçlenmesini bekledim. Önemli olan göğüs ucu değil, kahverengi bölgeyi olabildiğince ağzına alması lazım çünkü apzını dolu olması hissi emme refleksini destekliyor
2602222 Tubiktooo slikon uc başlarda kolay geliyor ama bebek büyüdükçe zor oluyor emmesş bir süre sonra bırakıyor emmeyi cıplak tutuyorsa hiç verme silikon öyle alışsın bırakma şansın varken bırak dışardada sıkıntı o kadar kolay olmuyor
Zeynepppo Lidia nasıl bıraktırdiniz bebeğim 3 günlük bugün silikon uç kullanmaya başladım ama silikonsuz da denemek istediğimde almadı memeyi
Yekbarnes 2.5 aylık oğlum ilk günden beri silikon uç kullandık ama normal memeye göre daha fazla efor sarf ediyordu, 4 gün oldu sanırım bıraktırdım kolay olmadı ama bir şekilde hallettik. Silikon uç göğüs ucumu büyütmedi, bebek kendi emerken büyüdü.
Lidia Zeynepppo Biz normal başladık bebeğim memeyi emiyodu . Yara olunca 1 haftalığına kullandım sadece . Sizde öyle yapın yoksa tembelleşir meme reddine kadar gidebilir 😞Şırınganın tersiyle meme ucunuzu çektirin yada pompalayın o zaman çıkıyor 😌