Elfhan Merhaba anneler emzirirken sigara kullanıyor musunuz? Kullanırken kıyafete sinme olayını nasıl çözüyorsunuz?
sinoli Elfhan Balkon da içmeyi tercih ediyorum hırka giyiyorum çıkarıyorum ellerimi yıkayıp ağzımı çalkalıyorum
Benanneoldummm Balkonda içiyorum sigara tişörtüm var çıkarken onu giyip gelince değiştiriyorum dişlerimi her içişten sonra fırçalıyorum başıma da sigara içeceğim zaman yazma takıyorum çünkü saça çok siniyor
senbanabaksana Elfhan ben kullanıyordum ve emziren anneyim bebeğimde astım çıktı ve ilk sordukları soru gebelik emzirme döneminde sigara kullandınız mı oldu
Deryak52 Serap0733 Bilmiyorum artık ben hamilelikte emzirken kullanmıyordum yeni başladım bende sigaraya
Serap0733 Deryak52 yok yok süte geçiyor en azından şöyle yapın öyle de okumuştm cocugu emzirmeden ıkı saat once içmiş olun
senbanabaksana kutaybebis belki sigara içilen bir ortamda bulundu pasif içicilikte en az aktiftiricilik kadar ciddi ya da illa genetik olması şart değil sizin ciğerleriniz astıma yatkındır
asena0609 Elfhan Üstüme balkona çıkarken bi kıyafet giyip içiyordum çıkarken çıkarıyorum orda kalıyo banyoda ellerimi ağzımı yıkıyodum ne kadar dikkat ederseniz edin kokusu yine siniyo saça falan ama ne kadar aza indirirsek iyi 😊
Mygirlmybaby Elfhan içiyorum. Hemen lavaboya gidip dişlerimi fırçalıyorum ardından da üstümü değiştiriyorum. Veya üstüme başka bir şey giyip öyle içiyorum