Goktugs_Mother Selamm , oğlum bugün 10 aylık olduu 🤩 Sizde durumlar nasıl ? Bebişler neler yapıyor ? Gününüz nasıl geçiyor ? 😊 Bundan sonra bizi neler bekliyor ? 😆
Deryak52 Goktugs_Mother çok yorucu geçiyor nefes alamıyorum cidden çok hareketli dört dönüyor evin içini
sakinolpelincim Goktugs_Mother bende varım 10 aylık erkek annesi 🤦🏻♀️ kollarım kopuyor çok hareketli sürekli aksiyon istiyor. Yemek yemiyor mama yemiyor. Birde şu tükürük püskürtme varmı sizde ya ne yapsam vazgeçmiyor.
Aysunn41 Goktugs_Mother benim kız tembel emeklemiyo yattığı yerden kalkıp oturmayı bile yeni öğrendi yanında olduğum zaman kucağıma doğru kalkiyo alkış yapiyo beni opuyo çok geveze erken konuşacak ama geç yürüyecek gibi duruyo 🤣
gozgozanne Goktugs_Mother benimde oğlum 10 aylık asla yerinde durmuyor ne etkinlik yapsam anında sıkılıyor totosu yerde durmuyor 😂😂
Goktugs_Mother Deryak52 aynı valla nereye gitsem peşimden emekleyerek geliyor sürekli bi hareket halinde 😀
Blairss Deryak52 bir şeyler öğretebilihof muzunuz ben tam anlatıyorum üstüme tırmanıyor ne bileyim anne baba demiyor ya da alkış baybay yok :( nasıl öğreticem bunları . Sizde nasıl gelişim
Deryak52 Goktugs_Mother sorma ya uyusun diye dua ediyorum uyudukca rahat ediyorum iki dişiyle ısırıyor beni
Goktugs_Mother rmbzdmr yürüse diye gözüne bakıyorum ama yürüyünce de ayrı sıkıntılar olacak biliyorum 😅
rmbzdmr Goktugs_Mother yürüyünce asla oturamayacağız sanırım ama olsun hepimiz aynı yollardan geçtik :) gülüşleri yeter hepsinin
Kelebek95 Bizde de eksiği var fazlası yok tuvalete bile girmeme izin vermiyor mutfakta dolabı bulaşık makinesini açmama izin vermiyor hemen hızlı hızlı gelip kurcalamak istiyor çok yoruluyorum
mrvyad @Goktugs_Mother on ay bir haftalık çok hareketli her yerden çıkıyor aynı oda da olmazsak sürekli beni arıyor bulunca paçama yapışıp ağlıyor 🥹 aynı oda da olunca da kendi kendine oynayıp oyalanıyor beni görmesi yeterli😅 üst dişleri vampir gibi orta boş yanlarda birer tane çok komik😂 ek gıda olayını çözemedik bir türlü saldırıp dağıtmak istiyor bazen tadına bakıp tekrar çıkarıyor yutamıyor 😂 çok düşkünüz birbirimize Rabbim sınamasın 🥲
Goktugs_Mother mrvyad aynı valla paçalarıma yapışıyor tutunup kalkıyor 😄 allah acılarını göstermesin evlatlarımızın çok zor ama ne olursa olsun iyi ki varlar 🥲
Goktugs_Mother sakinolpelincim erkekler gerçekten çok hareketli ya hiç durmuyorlar sürekli üzerime tırmanıyor yakında tuvalete de birlikte gircez heralde 😄 bizimki daha başlamadı tükürmeye
Ballicinarinannesi sakinolpelincim ay vallahi bu da benn 😂😂 bende bugün kendi kendime nerde bu 6 ayı dolsun herşeyi düzene girer emeklesin bak gör daha rahat ediceksin diyenler diye düşündüm durdum 😂 ne uyku var ne yemek emeklesin tutunup kalksın düşsün tek derdimiz bu 🥹
mrvyad @Kelebek95 ay benimki de aynısı kaşıkları çıkarıyor makineden😂buzdolabının kapağını açmaya başladı artık prizlere tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor WC kapısında bekliyor
Goktugs_Mother rmbzdmr orası öyle yaa bazen yorgunluk ve uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum ama onun bi gülüşü keyfimi yerine getiriyor çok başka bi duygu 🥲
rmbzdmr Goktugs_Mother çok ilginç değil mi normalde elin kalkmaz ama işte onlar için🥹🥹 her şeye değer ♥️
Goktugs_Mother Ballicinarinannesi valla bende gece uykusuna geçince sabaha kadar uyuyor diyenlere şaşırıyorum ya 🤦♀️ sizin nasıl uykuları ?
Ballicinarinannesi Goktugs_Mother yahu nasıl uyuyormuş o sabaha kadar kesintisiz uyuyan bebekler gerçekten ben anlamıyorum ya da nasıl uyutuyorlar maşallah diyelim de nazar değmesin 🥹 bizim uykular düzenli değil gündüz yarım saati geçmez gece de insafına kalmış gibiyim 😂 mutlaka uyanır 2-3 kez ne diyelim canları sağ olsun 🩵
sakinolpelincim Goktugs_Mother sabaha kadar mir mir miz mız gözümü açamıyorum artık. Gündüz de çalışıyorum uyku yok gece de uyanıp duruyor. Mamayı da 30 40 içiyor 1 saat sonra bir daha. Sabaha karşıda bağırmaya başlıyor alın artık beni diye. Dün 2.30 da uyudum 7 de kalktım. O 4.5 saatte de kaç defa uyandı bilmiyorum.