Mervetnl Kızlar termosa mamasını ölçülü şekilde hazırlayıp koycam sizce sakıncası olur mu? Bildiğim kadarıyla bebeğin ağzına değmediği müddetçe 2 saat durabiliyor mama. Hem sıcak olur hem dışarıda mama yapmak çok zor 😔
Nefeshiramm Mervetnl biberonuna mamayı koy suyunu ekleme suyunda termosta olsun direk termostan biberonla boşalt bence daha sağlıklı
Aysegul93 Mervetnl sağlıklı değil ya hadi içmezsem boşa yapmış olursnz mama bir saat durur fazla durmaz
Mervetnl Nefeshiramm ya aslınfa öyle yapıyorum yani biberon mama ve suyu yanıma alıyorum. Ama dışarıda krizi tuttumu elim ayağım birbirine dolanıyor 😂😂
Nefeshiramm Mervetnl mamayı biberonla koy kaç ölçek yapacaksan bana çok zor geliyor mama taşıma mesela 2 biberona 7 ölçek koyuyorum her birine mesafe kısaysa tabi 🤣 mama biberonda olduğu için hemen suyunu döküyorum üstüne çalkala çalkala ver🤣
Myleftside Mervetnl kriz tutmaya yakın yap aynı durumdayım işimiz zor baktın hafif huysuzlaniyir hemen yap ver benim oğlumda kriz tutunca cildiryor onun için ufak bı mizmizlanma durumunda hemen mama yapıyorum
Mervetnl Nefeshiramm peki suyunu ne kadar koyuyorsunuz mesela 60cc su 2 ölçek mama koyunca suyu 70 falan oluyor. 70 mi koyuyorsuuz yoksa yine 60’a kadar mı?
Mervetnl Aysegul93 evet evet bizde max 1 saat duruyoruz zaten yürüyüşte kolaylık olması için düşünmüştüm bende zaten normal dışarı çıkarken tam teçhizat çıkıyoruz 😂 Nerdeyse iki çanta çıkıcam 😂
Mervetnl Myleftside ya bende öyle yapıyorum da yürüyüşe falan çıkarken 1 saat max duruyoruz zaten hemen elimin altında olsun diye düşündüm 😅
Smyy_F Bebeğim formül mama ile besleniyor. Gece sakin kalsın diye yapıyorum ben 2-3saat durduğu da oluyor. Gece bebeğimi sakin tutarak mama yapmam imkansız çünkü acıkınca kucakta bile gözünden yaş gelene kadar ağlıyor..