Naz_22 Oğlum 12 Eylül Doğumlu çok iyi giderken birden tam tersi oldu acaba atak mı diye düşünmeden edemedim😕
Thesra Naz_22 Atak ile ilgili sabitlenmiş postumuz var dilerseniz inceleyin çabuk sonuç ve bilgiye ulaşırsınız🥰
Yasmin26 Semaelaa banada yardımcı olurmusunuz kafayı yemek üzereyim aetık ne zaman gecicek bu :( tahmini dogum 13 ekim ama 2 ekimde dogdu kız bebek
laraasu Semaelaa Semaelaa merhaba dogum tarihi 4 eylul tahminisi 10 eylul bizim de hesaplar misiniz Semaelaa
Yusufunannesii Lütfen bana da yardımcı olurmusunuz🙏🏻 erkek bebeğim var tahmini doğum tarihi 5 Eylül doğum tarihi 21 ağustos şimdiden çok teşekkür ederim
Selbi Mom9 merhaba banada yardım edermisniz lütfen erkek bebek tahmini doğum tarihi 22-23Eylül 18Eylül doğum tarihi
Eyllkusu Mom9 tahmini doğum tarihi 09.09.2019 12 Eylül de doğdu kız bebek.bu aralar çok dengesiz bir gün iyi bir gün kötü ne yapacağımı şaşırdım.🤷♀️ Yardımcı olursanız sevinirim atak haftası mı
Gokce_08 Mom9 rica etsem banada bakarmısınız doğum tarihi 08.08.2019 tahmini doğum tarihi 20.08.2019 kız bebek
Cicegimbalim Mom9 bana da yardımcı olur musunuz ? Erkek bebek doğum günü 06.09.2019 tahmini 19.09.2019
Gg123 Mom9 bana da bakar mısınız rica etsem 20 mayıs doğması gerekiyordu 18 Mayıs'2019 doğdu kız bebek
Pnrkrby Biri banada el atsın be 😂 26 temmuzda dogdular ama dogmaları gereken tarih 4 ekimdi. Kızlar cok huzursuz yerken bile aglıyorlar bı haftadır uyku yok bişey yok kafayı yıcem
ArzUmut Aynı durumdan muzdaribim. Bebeğim 26 haziran normal doğum tarihi. 28 haziran da doğdu. Atak haftamızı hesaplayabilen?