Mrv21 Selam kızlar eyüp gaziosmanpaşa civarında oyun grubuna giden var mı bebeğim için istiyorum ama bu çevrede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim❤️
3yasakadarsifirekran Mrv21 biraz ters kalabilir ama Adapark’ın karşısında bir yer var 1 aydır odaya gidiyoruz.
Mrv21 Birdunyabircennetannesi yaa evet aslında belediyelerinde varmış ama cok kalabalık olur diye götürmek istemedim inşallah bilen birileri çıkar😄
Birdunyabircennetannesi Mrv21 Yakınımızda ücretsiz devletinki var arkadaşım götürüyor memnun ama 3 yaştan başlıyor Bayrampaşa da
basakhanim34 Asyaveannesi04 12 seans parası peşin versen çocuğun bıkma ihtimali de var. Hangi şube acaba
Mrv21 3yasakadarsifirekran missy42play mı adı bende orayı buldum ulasım olarak biraz ters ama en makul orası var gibi orasıysa gittiğiniz yer memnun musunuz acaba
Asyaveannesi04 basakhanim34 beylikdüzü white corner içinde günlük ödenen ücretli bir yeri tercih edicem ben zaten
annemioldumben_ Mrv21 merhaba yazalı baya olmuş ama başka bir yere götürdünüz mü dediğiniz yer kapanmış maalesef
Mrv21 annemioldumben_ merhaba kusura bakmayın bende geç gördüm🙈 gaziosmanpaşada ninos oyun grubu açılalı cok olmadı ama çok tatlı bir yer ve öğretmenleride müthiş ilgili biz şu an ara vermek zorunda kaldık ama düşünürseniz bakabilirsiniz
Mrv21 _-annee biz başladıgımızda açılış özel indirimi vardı ama mesaj atarsanız cansu hanım yardımcı olur mutlaka