berosunannesi Kızlar ek gıdaya yeni geçtik yoğurt ve labne yaptım bebişe de bu labneden peynir altı suyu ayırdım onu nerelerde kullanabiliriz?
Bssraa2 berosunannesi ben de alacağım hemen ondan çok teşekkür ediyorum :) hangi marka kullanıyorsunuz
NerminAykut Pankeklerde, çorbalarda, bebek bisküvisi yapımında ve ıslatmak için, yemeklerinde aklına ne geliyorsa oralarda kullan çok faydalı. Hatta buzluk poşetlerine koyup dondurup saklarsan daha iyi çünkü çabuk bozuluyor.
berosunannesi NerminAykut anladım çok teşekkür ederim bugun küçük bi kavanoza koydum dolabın aşağı tarafında ama kaç gün dayanır acaba
Bssraa2 berosunannesi yoğurt ve peynir yapma ayrı ayrı ayarları var mı ben hayatımda hiç peynir ve yoğurt yapmadım bebeğim 1 ay sonra 6 aylık olucak kara kara düşünüyordum nasıl yapıcam diye o yüzden size soruyorum kusura bakmayın :)
NerminAykut berosunannesi Dört gün falan dayanır ama dondurucu bir kaç ay rahatlıkla kullanabilirsiniz
berosunannesi Bssraa2 rica ederim ben de cok bilgisizdim youtube da bir video izledim tamamen ona göre yaptım ve çok güzel oldu burdan link atılıyor mu acaba atayım
berosunannesi Bssraa2 tabiki:) açıklamada ürün inceleme: weewell yoğurt yapma makinesiyle labne peyniri ve yoğurt yapımı. Elizismom 385 abonesi 38 videosu var