Damlabuyuk Arkadaşlar kızım 3 aylık oldu kayınvalidem hala akşam namazından sonra yıkama diyor aklıma kötü şeyler sokuyor ama bazen banyosu akşama kalıyor onun yüzünden yıkayamıyorum var mı böyle bişey ? :(
Umutveannesi Damlabuyuk ben doğduğundan beri her akşam 7de yıkar yatırırdım hiçte sorun yaşamadım. Yani şöyle derler suyun gece dışarı akması iyi değilmiş. Küvette yıkıyorsanız eğer akşam yıkayın suyunu sabah dökün içinizin rahat etmesi için
jap Damlabuyuk ben kırklıyken de yıkadım akşamları hiç bişey olmaz. İçinize vesvese düşürmeyin. Onlar günahsız melek. Şöyle de bişey söyliyim komşumun annesinin koruyu cinleri var müslüman. Komşumun 2 aylık bebeği var. Müslüman cinler bile evine giremiyomuş annesi geldiğinde dışarda bekliyorlar bebeğin koruyucu melekleri girmelerine izin vermiyo demiş
Birberenannesi Damlabuyuk öff şu kaynananların bi taneyi bişey yaptığı yok, insanı sürekli korkutuyolar başka bi halt yaptıkları yok. Ne zamanai eserse o zaman yıkıyorum kızımı doğduğundan beri ki genelde uyutmadan önce yıkıyorum 11 aylık hiç de bişey olmadı. Hayır ne olabilir ki yani saçmalıktan başka bişey değil.
Temmuz1 Damlabuyuk 23 aylik oldu ne zaman yikamam gerekiyorsa o zaman yıkadım hep.hatta çoğunlukla akşama doğru yıkarım ki rahat uyusun.batıl inanç bence…yıkayın mis gibi felak nas ayetel kürsi ihlas okuyup uyutun hiç birsey olmaz Allah’in izniyle 🌺
n_mzlmm Damlabuyuk bende gece eşim işten gelince yıkarız beraber 12 de ama suyunu dökmem sadece buna inanırım gece zaten normaldede su dökülmez öyle bekletirim kovada sabah dökerim suyu ama yıkamaktan hiçbirşey olmaz ☺️
Bgm_snmz Ya ne saçma başlıklar başlıklar açılıyor, ne saçma yorumlar yazılıyor. Yok yıkamak sakıncalı değilmiş de suyunu dökmek sakıncalıymış. Gece tuvalete gidince sifona da basmayın o zaman. Gece gece su dökmeyin herhangi bir yere.
Fatos53 Damlabuyuk Her akşam tek başıma yıkıyorum. Rahatlasın rahatça uyusun diye. Akşam 9 olur 10 olur yıkıyorum yani. Kimseyi dinleme. Senin çocuğun ve sen bakıyorsun.
Alparslan616161 Damlabuyuk yıkarsın suyunu dökmezsin sende ama 40 ı çıkmış yani banada akşam namazından sonra balkonda çamaşır bırakma çocuğunun çalınır diyorlar ama akşam namazından sonra bez atılmaz dışarı buna batıl inanç diyorlar ama değil bence bi ara köyde dalgınlığıma geldi attım sabaha kadar korka korka sıçrayarak uyandı bi ağlama bi ağlama anlatamam yani
Gzm17 Damlabuyuk ilk defa duydum doğduğu günden buyana gecede gündüzde yıkar suyu dökerim hiç bisey olmadı bu zamana kadar
Emine_elis Damlabuyuk ayy bnm kaynanamda güneş batmadan yıkanır der . Bı gün durup bı gün gelip kızımı yıkıyor artk ne zmn akşamları ve banyoda yıkancak bilmyrm
Pastaneusuluislakkek Damlabuyuk kış olsa hava soğuk diye geçerliliği var fakat ısındı havalar. Çok takmayın😊 ha bu arada her gün yıkamak da şart değil, kendinize bir şartmış gibi davranmayın 🤗