seizetheday Kızlar sonucum 22 çıktı sağlık ocağında baksınlar diye 1 hafta geciktim dedim onlar da değerinin daha yüksek olması gerekirdi dedi acaba 1 hafta gecikti dediğim için mi yoksa geç döllenme olabilir mi bilgisi olanlar yazabilir mi strese girdim
Mrvsmt2502 seizetheday geç döllenme olabilir tabiki 2 gün sonra tekrar kan verin değeriniz en az %60 artıyorsa iyidir
Aysegul93 seizetheday geç döllenmede olabilir. Bir haftada geciktim demişsiniz o yüzdende oyle demiş olablrler
burnumagelioduuujfklkl seizetheday gecikmeden geciktim dediyseniz tabikide oyuzden demişlerdir gecikmeden kan testi yaptırdıysanız sonuç gayet normal bence.
Birdunyabircennetannesi seizetheday 6 yla öğrendim ben 22 gayet iyi Değer sayısı önemli değil önemli olan sağlıklı artması
seizetheday burnumagelioduuujfklkl hayır gecikme vardı 3 gün ben sadece 1 hafta dedim ki baksınlar yoksa sağlık ocağında bakmıyorlar
burnumagelioduuujfklkl seizetheday 2 gün sonra yine kan verin hcg artışına bakın 2 katı olması gerekiyor yani en az 44 olacak. hayırlı olsun canım inşallah gönlünden geçen nasip olur🌸