aytugpasa Kızlar grip oldum ya emzirdiğim için ilaç içemiyorum nanelimon sadece bebeğe geçsin istemiyorum kısa sürede nasl atlatabilirim sizce
Ask_ikra46 aytugpasa ıhlamur içmiştim ben halada aynıyım ama iyim biraz daha çok şükür bide serum takmışlardı parol bide vitamin oda iyi gelmişti
koalamiyim aytugpasa ben 2 hafta arayla 2 defa grip oldum. İkinci bayağı ağırdı. Ballı tarçınlı süt, nane limon ve ıhlamurla atlattım bol bol da sarımsak ve soğan tükettim. Çok geçmiş olsun.
teletabis Sanırım minoset kullanabilirsiniz. Ayrıca ben doğum yaptığımda dikişlerim için bir kutu augumentin antibiyotik kullandım. Hamileyken de augumentin, parol ve minoset kullabilceğimi söylemişti doktorum. Bence mutlaka bir doktora danışın
aytugpasa koalamiyim soğan ve nane limon ağırlık verdim bnde duş almaktan hastalığm geçmeyecek sanırım 🙈 çok terliyorum 🙈
koalamiyim aytugpasa duş almak iyi geliyo aslında burnu açıyor. Halsizlikten duşu bile zor alıyordum valla o kadar hastaydım 😬
tugbakaraer1 Ihlamur için bol bol duş alın ve maskesiz bebeğinizi emzirmeyin bence Bende olmuştum bu şekilde yaptım bebeğim hastalanmadı çok şükür
aytugpasa tugbakaraer1 hasta hissettiğim an taktım maskemi sık sık değiştiriyorum ve maskesiz kucapma bile almıyorum 🙏🏻