pamugunnannesii Hanimlar pamukcuk silmeden gecmez mii ? Kizimin agzini acmiyor acuncada izin vermiyor aninda boğulur gibi oluyor cok korluyorum pamukcuk damlalqrindan hangisini ve nasil kullandiniz yardim lutfeennnn
edafmo pamugunnannesii silinmesi lazım. Silinmezse mantara çeviriyor. Benim kızımın karbonatlı suyla silince geçiyordu ama en son olan geçmedi bi türlü doktor şurup gibi bi ilaç verdi temiz beze biraz damlatıp bastıra bastıra siliyorum şuanda daha zor ve kötü oluyor. Siz de ilerlemeden bence temizleyin mutlaka emmeye bile engel oluyor bi yerden sonra
defneemomm pamugunnannesii ağzını tutun yeter ki silin. ben korktuğum için ilk olduğunda silmedim 2. gün mantar gibi oldu çocuğum ağlarken baygınlık geçirecekti acıdan doktor bu çocuğa nasıl acı verir demişti:( daha sonra kazıdık resmen dili kanadı yavrumun azken silin lütfen bir şekilde
Topisko pamugunnannesii canım ilacı falan boşver. Ben denedim hiç işe yaramadı. KARADUT ÖZÜ al hemen. Anında etki ediyor. Kendi göğsüne de sür. Bana dua edersin
MomKukuleta pamugunnannesii benim oğlumda uzun süreli olmuştu. Temiz suyla sildim ama sonra doktor bir damla verdi sonra suyala devam. Tek farklı yanı öyle parmağa tülbent sararak değil ağız içi temizleme süngerleri var ucu sünger çubuklu birşey kullan at tarzı. Onla çok iyi temizledik dilini damağını sonra geçti çok şükür. Çok geçmiş olsun.
defneemomm pamugunnannesii evet öyle yapıyorlar, ama maalesef sonrası daha kötü oluyor isterseniz korkuyorsanız başkasından rica edin eşinizden falan o silsin
Topisko pamugunnannesii emzik kullanıyorsa emzigine batirda ver. Kullanmiyorsa çay kaşığıyla direk ver. Hiç parmağını sokup silmene falan gerek yok. Zaten o bildiğin reçel gibi bişey. Yesede bişey olmaz yani. Benim bebeğim 6 aylıkken oldu pamukçuk. Ben direk yediriyirdum bir kaç kaşık. Çokta seviyordu. Tekrar istiyordu. 2 güne gecti şükür. Ama göğsüne de sürmeyi ihmal etme. Yoksa göğsün mantar olur pamukçuk bulaşirsa
Topisko EcmelNeva emzik emiyorsa emzigine batır ver. Emmiyorsa direk çay kaşığıyla ver. Yesede sıkıntı olmaz. Karadut reçeli gibi zaten tadı da. Benim bebeğim 6 aylıkken oldu pamukçuk. Ben direk yedirdim bir kaç kaşık. 2gunde geçti