Umutveannesi NilMomm nohut, kuru fasülye, taze fasülye, bezelye yemeği olabilir havuçlu patatesli, türlü yapabilirsiniz
gulse_uyak NilMomm tavuklu pilav yapınca yanına haşlladıpım tavuktan mutlaka tavuk suyu çorba yaparım o gün gıdaklama günümüz🤣
Emineekavunn Ben tavuklu pilav yapınca yanina nohut veya kurufasulye yapıyorum canım öyle ağır olur dersen ayran ,turşu,salata olabilir.
NilMomm Emineekavunn ya aslında yarın mevlidim var tavuklu pilav olacak. Akşama da kalır muhtemelen. Misafir de yemeğe kalırsa ne ilave edebilirim diye düşünüyorum
Emineekavunn NilMomm canım yine en pratik nohut yemeği olur hem bereketli Bi yemek akşam misafirlerinede tavuklu pilav yanina nohut salata içecek oh miss bence yeterli bile🤗
Belinaytuana NilMomm ayy biz yaniyorux burada kısa kollu kısa şortlara başladım kızıma o bile sıkmaya başladı geceleri de pencerelerin hepsi ful açık nerede oturuyorsunuz acaba 😃
Deletedmom_875 Benim de dünden tavuklu pilavim var yanına ufak bir şeyler ekleyesim var burda bekliyim
NilMomm Emineekavunn valla elime şimdi bahçeden bezelye geldi onu yapacağım bide çorba tamam işte mis gibi