edabolukbasi 5+6 günlük oğlum doktor tavsiyesiyle ek gıdaya başladık şu an tadım yapıyoruz da hiç bişeyi sevmemesi normal mi ya ben mi yanlış yapıyorum bugün havuç denettim ama yok ağzından atıyor anlamadım gitti
LaMamaDellaCicala edabolukbasi bu umutsuzluk ve korkuya bende kapıldım anne annemin tavsiyeai ile kasik ucuyla verdim ek gıdayı hemen ardindan emzik verdim mecbur yuttu😅ilk zamanlar acayip zorlaniyor insan bide cok heyeccanli oluyoruz biz onune ne versek yiycek saniyoruz yok yemiyorlar dogustan gurme çoğu yutmasi gerektigini ben emzikle ogrettim bi dene istersen
durukusunannesi_ edabolukbasi damağına yakın verince çiğneme refleksi gelişirmiş diye bir yerde görmüştüm ben pek sorun yaşamadım o yüzden çokta denemedim ama denenebilir
Anr5155 edabolukbasi tadımlarda ben elimle yedirdim pirinç tanesi kadar sebze alıp damağına yapıştırdım yalaya yalaya yedi.
Elifcinargul edabolukbasi sevmediği şeyleri bir hafta sonra tekrar verin yoksa ilerde yemek ayrımı yapar.
edabolukbasi LaMamaDellaCicala bende kaşık ucuyla veriyorum ama ıııh ağzında bekleyip bırtt diye atıyor anlamadım evet insan hapur hupur yemesini bekliyor ne bilim 😂 havuç çokta tatsız bişey değil bana göre sever dedim ama ııı ııh emziği deneyeyim
EsraUmut edabolukbasi alıştı sonradan ama hala sevemedigi ağzından attığı ağzını hiç açmadığı sebzeler veya yiyecekler var. Özellikle diş zamanı eziyet oluyor gram yemiyor
edabolukbasi EsraUmut tadı kötü denilen alerji mamasını bile severek içiyor yemek yemenin nesi kötü olabilir ki 😂
Liva123 edabolukbasi biz 4 aylik başladık doktor tavsiyesiyle bizde de durum ayni agzni kitliyor hic birseyi istemiyor