Simgecabuk bol bol sabırlı olun☺️ lazımlık ve klozet aparatı alabilirsiniz, rengarenk külotlar alabilirsiniz kızınızla beraber seçerek. Başlamadan önce bol bol konuşun “bak artık büyüyoruz bezler küçülüyor artık çisimizi ve kakamızı tuvalete yapacağız” gibi gibi. Lazımlık klozetin yanında dursun mesela siz tuvalete giderken “sende gelmek ister misin” diye onuda heveslendirin oda lazımlığına otursun.
Size bizim sürecimizi anlatayım. Kızım 28 aylık iki hafta önce eğitime başladık. İlk üç gün geleni bıraktı üzerine çok az lazımlığa denk getirebildik. Lazımlığına yaptığında beraber klozete döküp ‘bay bay çiş’ dedik sifona onun basmasına izin verdim, ellerini yıkadık sevindi. 4. gün öğleden sonra çişi geldiğinde sallanmaya kendini sıkmaya başladı götürdüm lazımlığa yaptı. Kendisi söylemiyordu ama belli ediyordu bi kıvranma vardı. Sinyalleri alınca ’hadi annem çiş yapalım" diyerek götürdüm yaptı. 6. günden sonra hiç kaçırmamaya başladı ben götürene kadar sıkıyordu kendini. 8. gündeyse kendisi söylemeye başladı. Artık yalnız bırakabildim sürekli takip etmedim ondan sonra kendisi yanıma gelip haber verdi.
Bunlarla beraber geceleri bağlıyordum çünkü sabaha kadar çok kez çiş yapıyordu. 5. günden sonra kuru uyanmaya başladı birkaç gün kuru uyanınca gece bağlamayı bıraktım gelince kendisi uyandırdı beni. Bu hafta lazımlığı kaldırdık klozet aparatıyla devam ettik. Böyle daha kolay oldu benim için lazımlık temizlemekten kurtulmuş olduk. Dışarıya çıkarken çişini yapıp çıkıyor gelene kadar tutuyor bizde zaten fazla durmamaya özen gösteriyoruz bu aralar yeni alıştığı için. Misafirliğe gittiğimizde aparatı yanımızda götürüyoruz oda halloluyor.
Bizim sürecimiz böyle tamamlandı umarım sizde kolaylıkla halledersiniz☺️🌼