DilberNazz1 Merhaba arkadaşlar kızım 3 ay 11 günlük . Mama + meme şeklinde besleniyordu . Günde 3 4 defa 120 cc mama veriyorum . Bugün sağlık ocağına gittik 1 ayda 300 gram almış . Çok az dediler kilo alması için ne yapmalıyım tecrübelerinize ihtiyacım var 🫶🥹
Karanismom DilberNazz1 takma bu aylarda olabiliyormuş benimde bebeğim 3 ay 13 günlük 2 gün önce gittik sadece anne sütü alıyor 250 gram almış ortalamadaysa sıkıntı yok bizim doktor ortalama kiloda problem yok dedi
DilberNazz1 Karanismom şuan 5900 kilosu iyimi bilmiyorum kendimi bile sucladım bakamadım mı neden almamış diye
Karanismom DilberNazz1 her bebeğin gelişimi farklıdır bunları düşünme doktorun problem var derse takıl böyle şeylere olur bir ay alır bir ay almaz sıkma canını anneliğin tadını çıkar 🫶🏻
Tubimomiki DilberNazz1 bence iyi benim kızıma öyleydi hala da aynı zayıf miyon yani kansızlık varmış şu an beş yaşına girecek ama verdiği ilaç ishal yaptı gecenin yarısı sırtına kadar yapıyordu kestim ilacı kara dut özü alicam bakalım
[silindi] DilberNazz1 Ben emziremiyorum sütüm kesildi, 85 günlüğüz 90 cc verdim hep artık 120ye geçicem doktor kilosu gayet iyi dedi. Ama her bebeğin gelişimi farklı canınıı sıkma 🌺