Kadiminannesi58 Kozlar bebeğim 10 aylık gün içinde sanki çok uyuyor yoruluyor mu anlamıyorum çok harketli ama doğdun da bile bukadar uyumazdı sabah uyanıyor 2 saat sonra geri uyumak istyor ve 2 saat kadar geri uyuyor bazen 1 gün içinde 3 uyku yapıyor normalmi
Alparslan_bebis Kadiminannesi58 kan tahlili yaptırdınız mı hiç bazı düşük değerler bebekte aşırı uyku yapabiliyormuş 😊
sedaozdemir Kadiminannesi58 sabah çok erken bir saatte uyanıyorsa 3 uyku yapabilir. Mesela benim oğlum 8 gibi uyandığında iki uyku yapıyor ama örnek veriyorum 6′da kalksa kesin Biz de 3 uyku yaparız(11aylığız)
Alparslan_bebis Kadiminannesi58 2 3 kere uyuması lazım 9. Ayında her bebeğe kan tahlili yapılıyor muhakkak götürün doktora 😊
Kadiminannesi58 @Kitapkokusu sabag kalktıktan 2 saat sonra bir uyku yapıyor sonra 2 3 saat geçtikten sonra bidaha ve akşama doğru bir yarım saate öyle uyuyor
Kitapkokusu Kadiminannesi58 Anladım 3 uyku normal bir de gündüzler uzadığı için extra ihtiyaç duyabilirler.
Selseli Kadiminannesi58 Benim bebeğim 12ayına 10gün kaldı doğduğundan beri öyle😀 Doktorda bir sorun yok gelişiminde diye zamanla düzelir Çok haraketli bir çocuk benimkisi ondan kaynaklı çabuk yoruluyor diyor Akşam 20:30da uyur sabah 07:00da kalkar her 2/3saatten birde 2saatlik uyur
Kadiminannesi58 @Selseli benim oğlumda çok harketli bende ondan düşünüyorum aslında ama annelik içgüdüsü herhalde bide ilk bebeğim en ufak bişeyden büyük bişey çıkarıyorum 🥹 teşekkür ederim
Selseli Kadiminannesi58 kan testide yaptırdım ben bir sorun yoktu Benimde ilk bebeğim Bizimkilerde böyle işte ne yapalım😀
Kadiminannesi58 @Alparslan_bebis yurtdışında yaşıyorum canım burda baya farklı ama ben kendim istiycem kan tahlili 28 de rdv var teşekkür ederim
Kadiminannesi58 @Mihrimahim16 evet bende yaptırmak istyorum ama Şuan sormak istedim 28 de rdv Ozamana kadar içimde dert olmasın diye teşekkürler