en_sevdiklerim2 Anneler biz dün 9 a girdik bebeğinizde ne gibi gelişmeler oldu .bizim oğlan çok iştahsızdı kaç hafta artık düzelir mi? Bebişiniz kaç kilotdu 8 ay sonu kontrolünde.. emekleme,adımlama,tutunarak kalkma vs 🌼 Biliyorm her bebek ayrıdır maksat sohbet⚘️
kayraninannesiiii en_sevdiklerim2 biz de 9 ay 2 günlüğüz 🐣 dün gittik doktora kan alınır diye düşünüyordum ama doktorumuz gerekli görmedi.12 ayında alalım dedi 6. Ayda bakılmıştı çünkü. Alt iki dişimiz çıktı. Üstler geliyor epey huzursuzdu son bir hafta. Çok az iştahsızlık da yaptı. Zorlamıyorum yediği kadar 🥲 8830 kg çıktı dün. Henüz emekleme yok ama çalışmalar var. Adımlama da yapmaya çalışıyor destek aldığında. Bizde bu şekilde 🌸
Dilaraortacc en_sevdiklerim2 5 gün sonra 9 aylık olucaz 9kg 74 cm 8.aydan beri siraliyor emekleme sıralama hepsini aynı anda yaptı pek oyun oynayamiylruz ilgisini çekmiyor kendisi siraliyor merak ettiği yerlere gidiyor iştahı yerinde çok şükür sadece kahvaltı ve akşam yemeği veriyorum haricinde bol bol emzirme