Kızlar merhaba, bazen ecznade mama bulamıyorum. Emzirmiyorum sadece mama veriyorum malesef sizlerin mama aldığınız site veya bildiğiniz güvelir başka yer var mı? Eczane dışında da nasıl güvenecem bilmiyorum. İnternette cok buluyorum ama korkuyorm almaktan
esr-svd benım esımde aldırmıyor netten e bebekten civilden alıyoruz
esr-svd sma comfort kullsniyoruz. Esim.aldirmiyor internetten sadece e bebekten aliyoruz. Ama bu ara bitmiş gelmedide ebebege. Eczanelerden aliyoruz. Yoksada depodan getirtiyolar isteyince ama eczanelerde 40 50 lira daha fazla pahalı oluyor
esr-svd biz alıyoruz valla nerede bulursak genelde carrefourdan alıyoruz
esr-svd eczanede e bebekten falan pahalı oluyor benim bildiğim alabilirseniz e bebeğin onlinedan alın bi kaç kutu
esr-svd marketlerdede satiliyor mamalar ustkk eczaneye gore daha uyguna bulabilirsin
esr-svd marketlerde hemen her mama bulunuyor alabilirsiniz
esr-svd hepsiburadadan alıyorum ben sadece hem çok daha uyguna geliyor güvenilir bakabilirsiniz
esr-svd Getir’den veya Hepsiburada’dan (hepsi buradanın kendi satıcısı olduğu yerden) alıyorum genellikle.
esr-svd uygun indirimleri takip ediyorum bazen trendyol bazen eczane a101 vs gibi yerlerden alıyorum. Sizin aldığınız için mamaya bağlı.
esr-svd getirden söylüyoruz baya uyguna geliyor sürekli kampanya olduğu için
Ebruee site guvenilir olablr ama saklama kosullari nasil onemli oln o