Malamom Kızlar nolur cevap verin küçükken geçirmeme rağmen KABAKULAK oldum emzirmeyle bebeğime geçer mi?
mucizeminnosum Malamom çok geçmiş olsun yaa bilgim yok yukarda kalsın ama ikinci kere geçirliyo muymuş hiç duymamıştım yaa
MinikPandam_ Malamom mutlaka maske yakın kabakulak solunum yoluyla bulaşır. Emzirmeye devam edin. Yine doktora da danışın ama
Mugerrr Malamom geçmiş olsun. nasıl anladınız kabakulak olduğunuzu. Benim de kulağımın altında bir şişlik oldu ve ağrıyor.
Portologg Malamom bende geçirdim canım cok kotu bir hastalık Allah şifa versin kabakulak bulaşıcı değil ki nasil bebeğine geçsin
Malamom MinikPandam_ yanyana yatıyoruz devamlı bana yapışık nasıl korucam ki maskeden de aşırı korkuyor 😢😢
Leose MinikPandam_ bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 15 aylık oğlumun kulak tarafında şişlik vardı kabakulak olabilir dedi doktor bekliyoruz şuna tahlil verdik. Ama olursa da zaten kendiliğinden geçebilen bişey müdahale edilmiyor yani. Çok geçmiş olsun.
Malamom Mugerrr ay eşim dedi anneme sordum küçükken geçirmişim hemen KBB uzmanına ve dişçiye gittim 20lik dişim çıkıyormuş kabakulak değilmiş yani 😂 geçirenlerin geçirme olasılığı çok düşükmüş