fa_sena_y Kızım 4 güne 8 aylık olucak ama henüz taklit yok alkış dediğimizde alkış yapmıyor. Kendi kendine gel gel yapıyor ama biz dediğimizde yaptığımızda değil. Her gün de gösteriyorum mutlaka. Sizin bebekleriniz ne zaman yaptılar?
Melis1706 fa_sena_y 7 aylik oldu an itibariyle kendi kendine gel gel bay bay alkis tel sarar bunlari yapiyor biz deyince yapnalari sanirim 9 ay oyle yazi gormustum
Berna12 fa_sena_y 6 aylıkken yaptı kızım şimdi Al ver yapıyoruz bay bay aram sam sam yapiyoruz bdn gösterip söyleyip Alkışı oyun hâlune getirin daha çabuk kavrar
ayse01_alparslan fa_sena_y benim oğlumda beş günü kalmış sekiz aylık olmasına oda gel gel eliyle yapiyo ama biz yaparsak oda yapiyo bay bay alkış yok yani
ayse01_alparslan fa_sena_y sizinkide bikacgundur uykusu çok bozuluyo mu gece sürekli uyaniyo mu mızmız mi bide üst diş çıktı mi
Kyselz @“ayse01_alparslan”#p25976783 artık gece uykuları sinir bozmaya başladı 😭 kızım hoc boyle değildi 1 defa kalkar mamasını içer yatardı 8 aya girdik gireli saat 12 den sonra gece sabaha kadar her 15 dakika yarım saatte bir uyanıyor
ayse01_alparslan Kyselz uykusuzluktan hasta olcam ya benimkide öyle üç gündür yarım saate bır mutlaka uyaniyo emiyo uyuyo
Duygu38 fa_sena_y 12aylık şuan cnm yeni yapıyo oğlum gel gel diyo sevdiği birini görünce bay bay yapıyo dışarı çıkarken biri giderken mama diyo su diyo benimki de o aylarda bişey yapmıyodu yani korkma her bebek bir değil
pennylane fa_sena_y 10 aylığız. baybay alkış gel gel pisi pisi bunları yapıyor 9.aydan beri. 8.ayda zar zor yapıyordu sonra kendiliğinden yapmaya basladı her gün gösterdik tekrar ettik. 9.-10. aya doğru yapar endişelenmeyinn.