Oguzhayefe19 Bebeğim 17aylık ama sadece dede baba diyor birşey istiyorsa Lale işaret edip ses çıkartıyor normalmı
Berilsmom13 Oguzhayefe19 gün içinde sürekli konuşun herşeyi anlatın mesela o an yaptığınız işi bile. Birde havalar ısınıyor artık sosyalleşmesini sağlayabilirsiniz ve unutmayın her bebeğin gelişimi kendine özeldir :)
Show_must_go_on Oguzhayefe19 14 ay 17 günlük sadece baba diyor çok kafama takıyorum evet evde tekiz ama sürekli parka çıkartırım günde en az 2 defa, evde kitap okurum, yemek yapsam anlatırım doğduğundan beri ama başka kelimesini yok
Oguzhayefe19 Ulusefe012 bİzimkinde emzik var acaba ondan olabilirmi bu geç kelime söyleme,yavaş yavaş bıraktırmaya başladım bakalım ne olucak
Oguzhayefe19 Berilsmom13 sizin dediğiniz gibi şuan bir iletişim halindeyiz bir yaş büyük abisi var oğlumun onunla şuan vakit geçiriyor,sosyalleşeme etkili olacaktır deniyeveğim
Berilsmom13 Oguzhayefe19 evet çok etkili oluyor gerçekten küçük çocuklarla vakit geçirmesi iyi gelir benim kızımda sürekli kuzenleriyle 19 aylığız
Farketmez Oguzhayefe19 dede baba dıyorsa diğer kelımelerıde zamanla söyler benım kızımda 18 aylık olcak haftaya ınanın 1 ay bıle farkedıyor konuşmada geçen ay 10 kelıme solerken suan 25 yakın kelıme soluyor her dedımıde tekrar edıyor aynısı olmasada benzerını soluyor adı minel nimel dıyor mesela