Bebeğim 4 ay 24 günlük oldu ama göğüs ucum hala yara. 2 hafta düzelse sonra 4-5 hafta yara oldu. Doğduğundan beri acı içinde emziriyorum artık acı çekmekten sinirlerim bozuluyor. Emzirmekten nefret ettim. Ben memeyi kavratsam da o yine ucunu emiyor. Memeyi bıraktırıp düzeliyorum yine aynı. Bazen tamamını kavrıyor ve güzelce emiyor sonuna doğru yine sadece ucunu alıyor. Yara olduğu için tamamını kavrasa da emerken canım açıyor. Neden böyle yapıyor artık güzelce edebiliyor olması gerekmiyor mu 😓. Bir de uyku sorunumuz var Gece uykusuna öyle bir direniyor ki nasıl uyutacağımı bilemiyorum. Kucakta uyuyor bazen müzikle bazen aspiratör sesiyle bazen de emerek uyuyor. Tam uykuya dalacak emziğini sinirle atıyor ağzından sonra ağlıyor. Bazen de gözleri tam kapanacakken kafasını ve vücudunu geri atıyor ağlıyor. Artık çok yoruldum neden böyle nasıl çözüm bulacağım … Babası genelde çok yoğun çalışıyor bazen uyut diye ona veriyorum ama ağlamaktan katılıyor ve mecburen yine ben uyutuyorum. Akşam olsun istemiyorum. Sabah 6.5 7 gibi kalkıyor ama gece uykusuna 10-11 hatta bazen 12 de geçiyor. Gündüz 2 saatte bir uyurken akşam 6 dan sonra 3-4 saat sonra uyuyor o da zorla. Uykusu geldi diye uyutmaya çalışıyoruz ama yine uyumuyor. Uykusu geliyor ağlıyor yine uyumuyor.