Asyasena Kızım 2 aylık ağzından sürekli su geliyor az öncede uyuturken baya baya su kustu reflüsü var ama ilaç ya da reflü maması şuan kullanmıyoruz. Doktoru takipte duruma göre kullanırız dedi. Reflüsü olup da böyle ağzından su gelen var mı yoksa sebebi başka bir şey mi ?
Cey_lin13 Asyasena evet benim bebeğim 4 aylık 3 aylık 1 ay gavisvonun toz olanını kullandık geçti gene arada kusuyor ama önceki gibi değil su gelmiyor artık
Glsh54 Agizdan nasil su gelio tükürük mü yani bilemedim bnmde oglumun reflusu var, kusuyo ama mama cikartiyo bu ay onlarin dillerinin kesfitmis agzinin sulari normal denildi, ben yatagini yukselttim biraz daha rahat uyuyo
Asyasena Glsh54 gün içinde tükürük salya şeklindeydi dün gece su şeklinde kustu reflü yatağında yatıyor ama yine de kusması oluyor.
Glsh54 gulay34 3 ay 1 gullnluk, 2nci ayından sonra başladı, agzinin sulari tükürük falan,, elleri yumruk yumruk agzina sokuyor
Asyasena Cey_lin13 bize ilaç vermedi doktoru takip edelim dedi beslemek gerçekten zorluyor diliyle itiyor yemek istemiyor