Erkvam Bebeğimin yüzü tuhaf geldi bana sendromlu gibi üst dudağı önce alt çenesi geride sizcede öyle mi 😞😞😞 sizcede öylemi çok endişeliyim yardımcı olur musunuz fikir almak istiyorum
EmineYilmaz Erkvam alakası yok suyun içinde bebiş Valla yine iyi görmüş benimkileri görsen korkarsın 😂 bi doğdular maşallah 🥰
Birdunyabircennetannesi Erkvam Doktor söylerdi yani doktorun görmediği şeyi siz biz nasıl görüp bir şey diyelim ki Endişe etmeyin şeytanın vesvesesine kulak vermeyin
Kuzeybey2209 Erkvam kız gülüyor çocuk öyle çıkması normal sen bir de benim oğlanı gör kafayı yersin uzaylı bu diyip ağlamıştım 🤣
Erkvam EmineYilmaz cidden mi normal mi ilk kızım sendromlu ve çok korkuyorum bu da öyle diye o yüzünden en inceye kadar araştırıyorum 😔
Erkvam Birdunyabircennetannesi sendromlu bir kızım var ve bu da öyle olur diye endişe ediyorum hep araştırıyorum vallahi 😞
Halime-Dra Erkvam korkmayın benim görüntülerimde böyleydi çenesi hep gerideydi bende diyordum çoğu zaman ama hiç alakası yokmuş maşallahı var şimdi 🥰fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum buraya yoksa atardım size görüntüleri
Erkvam Kuzeybey2209 ayrıntılıdaki doktor bişe demedi kendi doktorumda daha görmedi bakalım o da birşey demezse sorun yoktur özellikle sorcam ona
Xelilova Erkvam eğer doktor bişey söylemediyse korkma kendinide korkutma öyle şeylerle ben baktım bebeğin tek sorunu var oda dişeri yok😁 hərşey yolunda s2n benim olanı görseydin derdinki bu cocuk değil bi doğdu maşALLAH HƏRŞEY YOLUNDA
Erkvam Xelilova ohh ne güzel inşallah bnm bebeğimde sağlıklı doğar teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun