Yesimmbb Progestan düşük ilacı fitille hap olanı aynımı yani 1 ilacı hem fitil hem hap olarak kullanılıyomu yoksa ayrımı kullanılıyor çünkü doktor fitil veriyorum dedi eczacı ağızdan alınıyor dedi
Fusunf Yesimmbb hem ağızdan hemde fitil olarak kullanılıyor ama doktorunuz fitil dediyse öyle kullanın ağızdan halsizlik uyku falan yapıyor sersemlik falan
NagehanZor Yesimmbb İki şekildede kullanılıyor. Ama fitil olarak kullanılması tavsiye ediliyor. Çünkü yan etkileri fazla olan bi ilaç. Bende kullanmıştım
Melis1706 Yesimmbb evet hem fitil hem hap olarak kullaniliyor ben fitil olarak kullanmistim onu.onu kullandiginiz zaman birliktelik olmuyor bilginiz olsun demedilerse
Ozgeayazmuhammed Yesimmbb canım ben onu 5 ay kullandım. Ağızdan da alınıyor ama miğde bulantısı yapabildiği için fitil olarak da kullanılıyor
Yigitefeninannesi_ Yesimmbb bende bi süre ağızdan kullanmıştım halsizlik uyku falan yapıyor sonra fitil olarak devam ettim
Melekbas Yesimmbb iki sekilde de kullaniliyor. Ben agizdan aldigimda bayginlik gecirdim yan etkileri baya fazla fitil olarak dediyse doktorunuz oyle kullanin hem daha etkili hemde yan etkisi olmuyor
Nereleregidem Yesimmbb aynısı bana da oldu. Eczacı ağızdan dedi doktorum fitil demişti. Sanırım tam olarka göremiyor eczacılar da. Fitil olarak kullanın doktor öyle dediyse.
Szn03 Yesimmbb tek ilaç hem fitil olarak hemde içilerek kullanılabiliyor. Doktorum fitil olarak daha iyi tesir ediyor demişti. Fitil olarak kullandım nerdeyse dogurana kadar hemde dokuz ay
Zemherim Yesimmbb aynı ilaç ama fitil olarak kullanmak daha etkili yıllarca kullandım hem fitil olarak yan etkileri de çok yok
Zarife94 Yesimmbb bende kullandım fitil olarak 1 kutu elimde var hiç açılmadı 2024 son kullanması özel bi ilaç o istersen gönderebilirim sana