busraalparslan1 Merhaba Anneler oğlum 11 Aylık bazen uyku problemi yaşıyoruz uykusu olduğu halde uyumuyor ve ona istemsiz bağırıyorum uyusana niye uyumuyorsun gibi sonra vicdan azabı çekiyorum. Bunu durdurmak istiyorum ama o an gözüm görmüyor sanki ne yapacağım bilmiyorum sizde yaşıyor musunuz bu durumu
Ayselmiros busraalparslan1 bağırmayın bebeğinize belki karnı ağrıyor belki bi sıkıntısı var konuşamadığı için ağlar uyumak istemez psikolojisi bozulur sakinleştirmeye çalışın duş alın ilgisini dağıtın zaten iyice uykusu gelince uyur
elifdedim busraalparslan1 anneliğin yüzde 90 ı vicdan ya hepimiz insanız oluyo ister istemez olmaz mı hiç bende öyleyim her seferinde bağırmıycam diyorum ama kaçıyo işte o sinirle onlar melek sağlıklılar çok şükür vicdani boyutu bi yana bi de nankörlük yapıyomuş gibi hissediyorum
Nereleregidem busraalparslan1 bu tam ben işte. Her şeyi yapıyorum uyusun diye olmayınca gözüm dönüyor 😔
Mervebbr busraalparslan1 busraalparslan1 Evet bu ben malesef ki bende böyleyim bizde ne gündüz uykusu kaldı ne gece hep ağlayarak bir uyanıyor benimde uyku düzenim bozuldu onunda önceden nasıl güzel mamasını içer mis gibi uyurdu şimdi nerde bir uyuyor 1 saat sonra hooop uyanıyor 😒
busraalparslan1 Ayselmiros Uykusu varken direnmesi canımı çok sıkıyor bırakayım diyorum yorulsun ama mızmızlanmaya başlıyor bu sefer sonra gözüm dönüyor bağırıyorum bırakıyorum yatağa ağla diyorum almicam seni diyorum dayanamıyorum alıyorum yine uyumayınca bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum
elifdedim busraalparslan1 bebeği hasta olan onca anne varken geceler boyu uykusuz kalıyoken ben bebeğim uyumayınca sinirleniyorum ya o yüzden
Boncugummomy1 busraalparslan1 Ya illaki oluyo. Bazen kendi kendime sacmalama uyumuyo diye bagirirlirmi diyorum. Suan bebegi hasta keske tek sorunumuz uyku olsaydi diyen anneler var onlari dusun diyorum kendi kendime ama malesef oluyo bizde insaniz
Haffuse Bagirsan da uyumuyor ki, neden bu sekilde davranip, ikinizi de uzuyorsun?.. Uyumamamsi icin bir sebebi olmasi lazim, onu bulup bi dyzene sokman daha iyi olur