Mercosey Sulemacar rotavirüsü büyük insanı bile hastanelik ediyor. Bence yapılmalı. Çok yıpratıyor bebekleri.
Sibel3455 Sulemacar imkansız varsa yaptırın, ben yaptırmamıştım oğlum 13 aylıkken geçirdi gerçekten çok kötü bir şey Rabbim bir daha yaşatmasın, kusması çok olmadı, halsizlik ve shal çok oldu popusu hep tahriş oldu kanadı 4 gün yattık hastanede
Aden021222 Sulemacar kesinlikle yapılmalı kuzenimin oğlu aşırı ağır geçirdi 2 hafta hastanede yattı yetmedi başka bir şehire sevk edildi orda yattı 1 haftada çocuk hâlâ daha kendini toparlayamadı doktorumuzda kesinlikle öneriyorum lütfen imkanınız varsa yaptırın dedi o yüzden bizde yaptırdık
Nevasmom Sulemacar imkanınız varsa yaptırın, virüs nedeni ile hastane yatışı verilen çok çocuk duydum korktum da açıkçası. Aşının Vaktini geçirmemeye dikkat edin
Poyrazneva 4 aylık bebeğim bu ayda yaptıran oldu mu oğluma 2. Ayında yaptırmıştım ama kızım 4 aylık oldu anca durumumuzu toparladık 4 aylık yaptıranlar sorun yaşadı mi
Ayla-ayla12 Sulemacar dün ikinci dozu yaptırdık iki doz yeterli dendi bize cevremde cok duydum rota virüsü yüzünden hastanede olan bebekleri o yüzden korktum yaptırdım bebekler hem ishal hem kusma oldklari için vucud dirençleri düştüğünden damar yolu bile bulmakda cok zorlanıyorlar imkani olan yaptırmalari
Elifeliscaglar Sulemacar kesinlikle yapılmalı oğlum şuan 12 yaşında bebekken rota virüsüne yakalandı sanırım 2 yaşındaydı aşısı yoktu hastanede yattık aşırı ishal kusma ve iştahsızlık oldu ve o günden sonrada iştahı hiç düzelmedi hala severek yemek yemez Kızım şuan 1 buçuk yaşında ona 3 doz rotateq yaptırdım