BarlasMomm Bebegimbenimxx1 bir acelesi yoksa hastaligi bittikten sonra yaptirin bebege agir gelir birde anestezi alicak hastayken yapmiyorlar diye biliyorum
Kose21 Bebegimbenimxx1 hafif burun akıntısında bile yapmıyorlar su çiçeğinde yapacaklarını zannetmiyorum
BarlasMomm Bebegimbenimxx1 anladim gecmis olsun doktoruna muhakkak soyleyin su cicegi olabilir diye yapmiyorlar diye biliyorum anestezi tehlikeli olabiliyor hasta oldugu zaman
Bebegimbenimxx1 Brokolilim su çiçeği mi henüz belli değil ateş olursa su çiçeğidir dedi şuan kızarıklık haricinde belirti yok
Brokolilim Bebegimbenimxx1 Ateşsiz döküntüde olaliyor nadir olsada içi su dolu mu acaba alerji olabilir mi ?
Bebegimbenimxx1 Brokolilim bir iki tanesi su dolu diğerleri kuru kuru hep canım su çiçeği değil mi acaba. Pazartesi sünnet var aksilik gibi yaa.
Brokolilim Bebegimbenimxx1 Bazı insanlar döküntüsüz bile olabiliyor çok nadir ama su çiceği kaşınır kaşıntısı var mı saç diplerinde kulak arkasında
Bebegimbenimxx1 Brokolilim çoğalıyor canım hafif hafif. Bugün doktorumuza götürdük su çiçeği kafadan baslamaz yayılmaya deri iltihabı olmuş dedi. Sünnetini etkiler mi bilmiyorum