Urazbuse Bebeğime aşıyı yaptırmam gerekiyormu ebe doktoruna danış dedi yaptirsak veya yaptırmasak neyden koruyor
Masalkizinannesi Urazbuse biz görev nedeniyle diyarbakirdayiz bizim doktorumuz özellikle bu bölgede yapılmasını tavsiye etti geçen sene büyük bir salgın vardı ve aşısız olanlar gercekten çok ağır atlattı. Virusu kalmayacak diye bir kaide yok ama daha hafif atlatiyor asili olanlar
Summerwine95 Urazbuse rota virüsü ciddi bir hastalık.Kanli ishal,ateş yapiyormus ve bebekler bu yüzden hastanelik olabiliyor.Bizimde 2 hafta sonra randevumuz var doktorum direkt yapalım dedi bize sormadı bile
defneemomm Urazbuse rota çok ciddi bir virüs. doktorum kesinlikle yaptırmamı tavsiye etti yarın 2. ay aşımız var sağlık ocağında ki hemşireye hangi gün getirmem gerektiğini soracağım ve kesinlikle yaptıracağım. eşimin iş arkadaşının oğlu geçirmişti ve zor bir virüs. tabii yine yaptırıp yaptırmamak sizin kararınız❤️🩹
Sibel3455 Urazbuse imkanınız varsa yaptırın, ben yaptırmamıştım oğlum rota virüsü oldu 4gün hastanede yattık çok kötü bir şey, biz 13 aylıkken kaptık, en azından yapıldığı zman hafif atlatıyor bebişler
Urazbuse Bende yaptırmak istiyorum qma doktora danış diyince çok önemli bisey mi onu anlayamadım qma doktora sorup yaptıricam bu kadar önemliyse cocuguma aci cektirecegime sonradan
Melis1706 Urazbuse yaptirmalsiniz.cevremdeki yaptirmayanlar oldu ve malesef hastanede yatiriolar ustelik anneyede bulasti gercekten bir sekilde napin ne edin yaptirin olsalar bile en azindan hastanede atlatmiyorlar.ulkede zaten bir dunya farkli ulkelerden insan var salginlar var hic sagligini yabana atmayin