Merveahmettoprak Kızlar bebeğim bi anda huysuzlandı hiç anlamadığı kadar ağlıyor mememi almıyor her gün Farklı bi huy çıkıyor delircem 37 günlük
Milose Merveahmettoprak bişeye alerjisi olabilir. Emzik veriyorsanız meme reddi yapabilir. Benimkide öyle oldu
Canankcbs Merveahmettoprak Hafta atağından dolayı olabilir ama bu atak haftasi çok zorlu geçmiyor bir iki güne düzelir inşallah bide gaz sorunu yaşıyor musunuz ondan kaynaklı da olabilir
umaykizim Merveahmettoprak ay ne yap et pes etme ver. Ben de sağıp vermeye başlamıştım hem sağıyordum hem de göğsümü veriyordum uyurken algılamıyordu içiyordu göğsümden . Sonra alıştı biberona beni reddetti.
Merveahmettoprak Canankcbs umaykizim Milose kızlar mama verdim yedi ve uyudu . Göğüslerimde süt var ama sürekli emdiği için göğüste süt azaldı ve yumuşadı bebeğimde hep dolu meme istiyor
Canankcbs umaykizim Çok merak ettim şu an hala biberonla mi emiyor memeyi tekrar aldı mı ya da ikisini birlikte mi götürüyorsunuz bide bebeğiniz kaç aylık
Canankcbs Merveahmettoprak Aynı durumu bende yaşamıştım ama hiç mama vermedim kilo alışında bir problem olmadığı için. Memeyi vermekten hiç vazgeçme sütün bebek emdikçe artacaktır bol bol su tüketmeyi de ihmal etme lütfen
Merveahmettoprak Canankcbs yok vazgeçmiyorum ama aşırı ağladığı için mama verdim mememide emiyor tabi
umaykizim Canankcbs memeyi bıraktı . Sütüm 4.5. Ay arasında kesildi. Biberonla mama kullanıyor. Şuan 9 ay 22 günlük