PortakaI Kızlar bebeğimin ağzında cıkan pamukcuk bana sıçradı, göğsüm mantar oldu. Acıdan dolayı doktora gittim 2 krem ve bu hapı verdi. İnternetten baktıgımda bu hapın gribe karşı verildiğini gördüm de var mı kullananız?
Efomm PortakaI ben kullanıyorum ama allerjik rinit için. doktorunuz neden verdi bilmiyorum. sorun isterseniz ya da başka doktora görünün
anorganikanneeee PortakaI kaşıntıyada iyi geliyor o sebebden vermiş olabilir. Kimine aşırı uyku yapıyor , haberiniz olsun
Zme Denizanasi92 bu allerset ilacın şurubunu kızıma verdiler doktorlar 6 aylık bebeğim ek gıdaya yeni geçtik vücudu tepki verdi kırmızı benekler çıktı vücudunda doktor bu ilacın şurubunu verdi iyi geldi ilaç benekler kuruyup deri döküntüsü yaptı doktor normal dedi ama ben söylenen mikrarın yarısını kullandım bilemiyorum içim rahat değil hiç büyükler için mi ilaç bebekler için mi anlamadım ya
Fatma6328 PortakaI bu ilacı annem kaşıntı için bide uyuyamıyor diye kullanıyor hatta sabah diyalize giderken 1 tane içer orda uyusun diye bide onun burun kesintisi var
PortakaI Fatma6328 Kaşıntımda yok ama bilemedim. İnşallah boşuna kullanmam bu ilacı, bebeğimde asla uyumayan bir bebek uyku ilacıymıymış
ppzeynep PortakaI Antibiyotik alerjisi olup tüm vücudunda kaşıntılı döküntüler çıkmıştı. Alerji ve kaşıntı için şurubunu yazmıştı doktor oğluma.
Denizanasi92 Zme alerji ilaçlarının şurubu çocuklar için aynı isimde tablet yetişkinler kullanıyor merak etmeyin benim oğlum da bi ara deloday şurup içti ben tabletini kullanmıştım daha önce
Efomm Mrvsmt2502 evet emziriyorum ama şimdi kullanmıyorum ilk üç ay kullandım sonra bıraktım kendi kendime doktor vermişti buarada hamilelik boyunca da kullandım çok kötü oluyordum
Mrvsmt2502 Efomm vücudumda hafif bir kaşıntı var doktora gidene kadar en azında 1 tane atsam mı diye düşünüyorum 🥲
Efomm Mrvsmt2502 ben kullanmıştım ama doktorum vermişti dediğim gibi. Kaşıntıyı alır mı bilemem allerjik rinit için kullanıyordum. İyi gelmezse aldığınızla kalırsınız birde ilaç bu masum birşey değil dikkatli olunuz