Dikkatannevar Ay bebişim 20 günlük daha ama bı osuruyo sanırsınız koca insan osurmasi. Rabbim popisine zeval vermesin
Dikkatannevar ruveydaensar çocuğunuzun kabız olduğunu düşünün veya gaz sancısı çektiğini. 🥺🥺 Her türlü şey için dua etmek gerek😻🥳onlar bizim her şeyimiz
cgdmmbsks Dikkatannevar hahaha ben şeyden çok utanıyorum bayramda falan herkesin içinde yaparsa beni sanacaklar diye hahha 😂😂
Dikkatannevar M_M çocuğunuzun kabız olduğunu düşünün veya gaz sancısı çektiğini. 🥺🥺 Her türlü şey için dua etmek gerek😻🥳
Dikkatannevar cgdmmbsks bu hiç aklıma gelmemişti bakım bebeğim yaptı diye koklatirim herkese herhalde 😬
Mazikeen Dikkatannevar benim kız doğdu daha 5-6 saatlik bebek bi osurdu kimse inanamadı 😁 hala aynıdır maşallahı var 😁😁😁
Mazikeen Dikkatannevar yok canım üşütmekle alakası yok çok şükür bebişlerimizin saplıklı olduğunu gösteriyor gaz çıkaramayan bebek çok zor
Merveoykualp Dikkatannevar ay benim oğlanda bi osurur doğduğundan beri maasallahı var acayipte kötü kokar evi sarıyo o derece 😁her seferindede kaka yapıyo sanıp altını açıp bakarım bisey yok 🤭
mervekb Merveoykualp gazla kaka çıkışı arasında ses farkı var. Boşla, dolunun sesi aynı olmuyor ben oradan anlıyorum 😅
Ogrenecekcokseyvar Dikkatannevar kız aman dilini ısır gaz çıkaramayan bebek çok zor benimki osursun diye ne damlalar ne masajlar yapıyorum 😂 ne mutlu sana
Deletedmom_112 Dikkatannevar Maşallah diyelim Rabbim gaz sancısı vermesin 🧿 daha önceden bir insanın osurduğuna bu kadar sevinebileceğin aklına gelir miydi 😂