Ftstagrammm Ya kızlar oğum 20 aylık tuvalete oturtmak istedim geçende ne tepki veriyor diye korktu ağladı yaza bezi bıraktırmayı düşünüyordum hep böyle korkarmı nasıl başlıcam nerden başlıcam hbirşey bilmiyorum deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum
incir-receli Ftstagrammm 25 aylıkken denedim aynı şekildeydi hiç zorlamadım 34 aylıkken başladık 5-6 günde çözdü
baykuskiz_ Ftstagrammm 25 aylik kizim denedim korktu. Zorlamiyorum ne zaman hazir hissederse o zaman tekrar deneyecegim
duygu_Ln3 baykuskiz_ merhaba birşey sormak istiyorum kızım 2.5 yasini geçti sürekli altına kaçırıyor lazimliga oturuyor yapmadan çiş bitti diyip kalkıyor süreç nasıl ilerler acaba ya çok endişeliyim böyle gidecek diye hani oncesinden çiş yaptığını biliyordu bezde iken
baykuskiz_ duygu_Ln3 acaba hazir mi degil. Sey denesenize bide cisin gelince soyle degilde cisin gelmeden soyle annecim diin bide. Cocuklar bazen bunun ayrimini yapamıyorlar. Çiş yaptiktan sonra geldigini dusunuyorlar o yuzden gelmeden haber ver diin oyle deneyin. Ne zamandir deniyorsunuz bide. Eger cok hazır degilse bir sure erteletin isterseniz
duygu_Ln3 baykuskiz_ ama belirtiler hazır öldüğünü gösteriyor ya yapınca hep yaptım diyordu köşeye geçip yapıyordu