balim5858 aynı durumu bende yaşadım şimdi çok şükür Allah tüm evlatlara sağlık versin bir oğlum var. 2 aylık hamileyken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim dedim ki bitti hayatım doktor kürtaj dedi tamam dedik eşimle eve gittik ve oturup konuştuk evet çocuk istiyorduk hemde çok sorgulamaya başladık sebebi nedir acaba benimle alakalı bir sorun mu yoksa eşimle mi biyopsi yaptırmaya karar verdik kürtaj günü aldık kürtaj olacağım zaman doktora bebeğimizin ölme sebebini öğrenmek istiyoruz bunun için biyopsi istiyoruz dedik ve bende bir problem var mı kan tahlilleri ne gerekiyorsa bebeğim torner sendromu olduğu çıktı ikimizin ailesindede yok bu hastalık Allahtan geldi dedik rabbim kaldıramayacağımız yük vermemiş çok şükür dedik evet çok acı bir durum insan kendine gelemiyor ama bir yönden de sağlığı kötü olan gözünün önünde eriyen bir bebek mi yoksa doğmadan Rabbimin alması mı evet doğmadan alması içimiz çok yansada durumu kabullenmek insana gerçekten iyi geliyor 1 hafta boyunca ölü bir bebeği karnımda taşımak zülum gibiydi dua ettim hep Allahım nolur kürtaja kadar canlansın diye ama varmış bir bildiği söylemesi kolay belki ama en azında şunu görüyoruz doğal yolla hamile kalabiliyoruz yani bir umudumuz var çok şükür o yüzden moralimizi yüksek tutacağız kimsenin bir suçu yok Allah verir Allah alır umudunuzu kaybetmeyin moralinizi yüksek tutun çünkü tekrar hamile kalacaksınız o yüzden bebeğinizle vedalaşın ve kendinizi tekrar hamileliğe hazırlayın lütfen 😘🌼