Karpuzlufistiksarma Kızlar mis gibi kokan şampuan hangisi ya bazı markalar denedim ama asla o temiz kokuyu bulamadım. Şimdi blandax kullanıyorum ama istediğim koku değil böylr mis kokulu olan hangisi
Dyldrm Karpuzlufistiksarma pantene ben uzun yıllar önce kullanıyordum Bi ara artık iyi gelmemeye çok kurutmaya başlamıştı saçımı şimdi dove kullanıyorum yani Bi 8 yıldır filan dove kullanıyorum memnunum
ehlenmomyy Karpuzlufistiksarma her şampuani kullanmiş birisi olarak avon da denemek istedim argan yagli olan müthis bise normalde yeni sampuan kullaninca sac ilk 2 yikamada pamuk olur bu ötle degil her yikamamda pamuk gibi mis gibi kokuyor argan yagida bir o kDar aşik edici kokusu
Serife00 Mis mi bilmiyorum ama ashley joy ve valenti kullanıyorum normalde kostiksiz sabun kullanıyordum ama ana malzemeleri ( yağ) olduğu için saçım hacimli durmuyordu.
Karpuzlufistiksarma Dyldrm dove benim saçımı çok çabuk yaplandırdı. Neden bilmiyorum ama o sebeble bayadır kullanmadım bende
Dyldrm Karpuzlufistiksarma banada iyi geldi kuru ciltliyim saçlarımda hep kurudur belki ondan pantene kuruttu ama dove iyi geldi nemlendirdi
Karpuzlufistiksarma ehlenmomyy avon bunu da not alayım . Şimdi yarın hemen alabileceğim bi ürün olsun diye panten alıcam ama avonda aklımda teşekkür ederim
Gizem35_ Karpuzlufistiksarma benim için şampuandan ziyade saçımı kurulamadan önce sıktığım sprey kokusu önemli hem daha kalıcı oluyor sampuana nazaran kokusu, sürekli aldığım kokusuna bayıldığım Gliss markasının onarıcı saç bakım sütü denemenizi tavsiye ederimm sarı renkli kutusu var😍