tosbiksmoms Selam herkese daha öncede komşum hakkında konu açmıştım mama önerisi istemişti bebeği kilo konusunda yine geride çıkmış bebelac kullanmış geçen ay ve yaramamış sadece 300 gr almış kilo icin hangi mamayı önerirsiniz aceba ?
Sedaalya tosbiksmoms bende çok marka denedim ama kilo yapan bir mama yok bence çocuğun bünyesi ne ise o cidden
GayeAlparslan tosbiksmoms APTAMİL kesinlikle benim oğlum 2,600 e kadar düşmüştü kilosu şuan 3,5 aylık 6 kilonun üstüne çıktı
Alparslan_bebis tosbiksmoms GİDİN ARAŞTIRIN BİR ÇOK MAMADAN DAHA İYİ SAĞLIKLI VİTAMİNİ MİNARELİ BOL (CELİA) kimse duymadım diyecek ama sadece deneyin diyorum aptamil bebelac sma evolvia hepsiyle karşılaştırdım ben bu mamayı hepsinden daha zengin içeriği 😍
Zynpgmt Ben sma kullanıyorum memnunum. Ama gerçekten aldıran aptamil. Kardeşlerimde çok işe yaramıştı büyüdüler hala da kilo alma eğilimleri var onu da söyleyim.
tassmyy Benim bebeğim de ilk ay 400 gr almıştı sadece, doktorumuz Evolvia mamayı önermişti ama ben biraz araştırarak Aptamil comformili aldım gaz yapmadığı için. Günde iki kere 3 ölçek verdim, vermediğim günlerde oldu. 2.ayda 1 kilodan fazla almıştı.
Neslihan8181 tosbiksmoms ben sma kullanıyorum prematüre bebek kendisi kilo yapıyor birayda 500 gram falan almış 6 kilo 300 dü şimdi ise 7 buçuk kilo almış
Alparslan_bebis tosbiksmoms 2021 de çıktı çünkü ama 8 aydır bu mamayı kullanıyorum daha öncesi anne sütüydü 😊
Rsc35 İnfatrini ve pediasure bunları dr söylemişti ilk hipp kullandırdı kilo alımı artmadığı için bunları yazdı rapor da çıkarılıyo sanırım yüksek kalorili mamalarmış