Pineapplemoms Merhaba bebeğim on bucuk aylık mememi ısırıyor iki göğsümde tahriş oldu ne yapmalıyımcanını yakmaktan korkuyorum ani bir refleksle nasıl bir yol izlemeliyim çaresizim kolumu felanda aniden ısırıyor iki kolumda mor lütfen akıl verin
Kelebekk17 Pineapplemoms valla hiç bir şey 😂 bende baya ugrastim bı sefer inadına yapıyolar kendiliğinden bıraktı sonra
Mavininbiri Pineapplemoms Ayyy bende aynı konudan muzdarip im bebeğim 10 aylık kötü dişliyor kanayıp diş izi çıkıyor resmen ben kızdığımda oyun mu sanıyor ne ise gülüp tekrar yapıyor 😂
Pineapplemoms Pineapplemoms Dolores Kelebekk17 Karpuzlufistiksarma cydcvk Mavininbiri Asil1602 az önnce öyle bir ısırdı ki avcum kan doldu
Karpuzlufistiksarma Tepkisiz kalacaksın bzide çok ıssırdık . Canım yanardı ama tepki vermedim hiç ilk ıssırdığında can havli ile ayy deyip kendimi geri çektim sonra bebeğim onu oyun sandı :) hep yaptı şimdi 20 ay olduk eskisi kadar değil ama arada dişliyo gülere
Asil1602 Pineapplemoms Annecim cici dedim emzirmeden hep 1 kezde burnunu sıktım hemen bıraktı bir daha ısırmadı