kizcegunes edabolukbasi kaç aylık oldu? Bir de hangi alerji mamasını kullanıyorsunuz acaba? Teşekkür ederim bu arada
kizcegunes edabolukbasi mamaya nasıl alıştırabildiniz? Kilo alımı nasıl? Ben de aynı dertten muzdaribim de
edabolukbasi kizcegunes valla yememezlik yapmadı direk kabul etti bizi de korkutmuştu ama öyle olmadı kilo alımı da iyi şükür
canikoko Yasemin23 ben de 2 kere kan pıhtısı görmüştüm. Test negatif çıktı zaten 1 yaş altına alerji testleri doğru sonuç vermiyor. Alerjik mamasına başladık ve oğlum çok rahat etti. Tüm huzursuzluğu geçti çocuğun
Yasemin23 canikoko evet annemlerde alerjik mama ver diyor ama çocuk emiyor sütüm var diyete girdim gldun itibari ile
canikoko kizcegunes çok az oluyordu ara sıra ama daha çok bağırsak tepkili oğlum. Gürültülü sümüksü kaka vardı. Prebiyotik verince geçmişti sümüksü yapısı. Ama kan görünce alerjiden şüphelendim
canikoko Yasemin23 tabii sütünüz varsa mama vermeyin. Benimki zaten mamayla besleniyordu o yüzden alerjik mamaya geçtik
Alparslan616161 Yasemin23 evet Bn bi tane doktora takılı kalmıyorum nereye gittiysem aynısını dedi zaten gittiklerim hep araştırma hastanesi herşeyine bakıyorlar 1 yaşında yememe sorunu başladı ne mama ne ek gıda hani detaylı kan yaptılar Ordada bişi çıkmadı