Ayseeem34 Kızlar bebeğim 17 aylık oldu ama halen hic bir kelimesi yok babıldamıyor bile var mı bu durumu yaşayan
Asyaveannesi04 Ayseeem34 bence bir doktora götürün yine 17 aylık benimki de mama, meme, baba kelimeleri var hiç bagıldamıyor bile diyorsunuz
Wanderlust Ayseeem34 doktora goturmenizi oneririm kesinlikle bekletmeyin. Ekran varsa mutlaka sifirlayin ilk onericegi sey bu olucaktir sonrasinda dil terapistine yonlendirebilir duruma gore
ferdanur32 Asyaveannesi04 peki ne zaman düzeldi yazınızı gördüm de benim bebeğim de konuşmuyor bir şey yaptınız mı gelişmesi için
ayse2528 Merhaba benim oğlum 19 aylık mama,baba diyor ama biz 2 dil kullaniyoruz ondan geç konuşabilir mi acaba
Asyaveannesi04 ferdanur32 benim kızım konuşuyordu aslında mama, meme, baba sürekli diyordu ama gelişmesi için tabiki bol bol büyük resimli kitaplar okuduk, şekiller gösterdim hep konuşuyordum ben anlatıyordum
ferdanur32 Asyaveannesi04 anladım bebeğim 17 aylık babıldamıyor bile yazmışsınız da ben onun için sordum canım çok teşekkür ederim 💕