Tuanaveannesi Deletedmom_65 trendyoldan bir kaç mağazadan aldım kaymaz altı süngerli memnun kaldım. Üzerine bir şey döküldüğünde silince de geçiyor. Aldığım mağazalar Zeyhan tekstil (3 kere alışveriş yaptım pişman etmedi.) Sermod Nurhome
ehlenmomyy Deletedmom_65 almadim ama annemde var altı lastikli kaymayan alin yoksa çok ugrastirip kayiyor size tavsiyem
bebekece Deletedmom_65 annem almıştı sonra fırlatıp attı😂 sürekli kayıyordu yani düzgün ve güzel durmadı için halıya basılmamaso gerek sanırım😂
sarmaliklahana Deletedmom_65 ben altı süngerli kaymayandan kullanıyorum 1 sene olacak. Cok memnunum ama süpürge kacınca hafif oynuyor tabii geri düzeltmek gerekiyor makine cok ektiği için. At makineye yıka leke tutmuyor kışın bile cok cabuk kuruyor. Ama sıvı bişey dökülünce alta halıye gevırıyor ve lekesi kalıyor 😣 meyve suyu cay VS seyler.
Dbe1506 Bende arıyorum Trendyolda baltım 6 m² si 280 tl ölçülerine göre değişiyor pazarda sordum 250 dediler pahalı geldi nedense altı süngerli lastikli kayma yapmayanlardan
Deletedmom_65 Dbe1506 bende baktımda o fiyatlarda güzel gelir mi bilemedim memnun kalıpta surdan alabilirsiniz diye biri çıkar mı diye yazdım
Dbe1506 Deletedmom_65 valla ben trendyolda yprumları okudum hepsini alanların yüzde 90 ı memnun kalmış ama bilemeyiz tabi şans işi onlara iyi bize kötü gelir bende en son pazardan alcam gibi duruyor
Bebisinannesi1234 Deletedmom_65 instagramda meryemcehome diye bir sayfa var oraya bakın ben ordan aldım gayet güzeller