kasabitimom Selamlar doktorumuz 6.5 aylik bbgim için kuzu kiyma dedi ama dana kemik suyu verebilir miyim veren var mı? Alerjik midir ki
lizbonn kasabitimom merhaba. Ben dananın ilik suyunu 6. Aydan beri çorbalarına katıyorum. İçinde kuzu kıyma eklemişsem bile onu da ekliyorum. Hem tadı daha güzel oluyor. Bir sorunla karşılaşmadım
Umutveannesi kasabitimom ağır gelmemesi açısından çok fazla değil de az az çorbalarına koyabilirsiniz. Ben 7 aylıktan itibaren çorbalarına bir küp olarak koyuyordum sorun yaşamadım
Noname21 kasabitimom kuzu daha temiz bir et Et suyu için kemik alabilirsiniz kuzu incik alabilirsiniz
livanurvealpinannesi61 kasabitimom ben dana kıyma VS kullandım kuzu kullanmadım aşırı kokuyor ben pişiremiyorum onu hiç.
Yarensmom- livanurvealpinannesi61 bende kuzu kullanmadım dana kullandım çift çekim yaptırıyorum 8.5 aylığız kuzu bana da kokuyor ya
Kutayeda kasabitimom kuzu demesının sebebı etı yumuşak zaten samanında suyunu ıcırıyorsunuz sıkıntı olmaz
Gokturk_ kasabitimom kuzunun ilikli kemik suyundan da dananın ilikli kemik suları saha yararlı ilikleri bebeğin kemiklerine daha faydalı kuzu kıyma bile yese suyu dananın ilikli kemiklerinden yapıyorum .Küçük başın ilikleri pek işe yaramıyor canım sorun olmaz ver