stillwasser Kizlar lazerden sonra dus almayın 24 saat diyolat ben rahat edemeyip dus aliyorum zarari nedir bilen varmi
jap stillwasser dökülme olmaz boşuna seansa girmiş olursunuz. Lazer olan bölgelerin kuru tutulması lazım
askmoglum stillwasser bende şunu sorayım sizin postunuzda izninizle emzirirken lazere gidilmez diye birşey duydum var mı gerçekten öyle birşey bilginiz var mı ?
brmelekannsi stillwasser bir anlamı kalmıyor ki hani arada 1 2 kere yapsanız neyse ama her seanstan sonra çok saçma oluyor. 1 gün dayanın verdiğiniz para boşuna gitmesin dökülse bile çok geç biter bence
1Masalll stillwasser ben şuan gidiyorum banyo mantığı ilk ve Bir kaç seans da lazer yapılan yerler tahriş olduğu için banyo yapmayın diyorlar su değdiği için daha çok yanıyor sonraki seans larda yapiliyor başka bir sebebi yok yani
stillwasser brmelekannsi ama araştırdım ben sadece tahriş olmaması için banyo yapmayın diyolar dökülme ve azalma ile alakası yok yaziyor
stillwasser 1Masalll yani bitme ve dokulme ile alakası yok degil mi ben araştırdım hep tahriş olmasin diye yapmayın diyolar
1Masalll stillwasser evet evet ben özellikle sordum hiç alakası sadece kızarık çok fazla olduğu için yapmayın diyorlar