Minnakbebeannesi Arkadaslar 9 aylik bebekleriniz gunde kac ml ve kac kez mama yiyor acaba sanki bana benimki az tuketiyor gbi geldi ve kac ogun ek gida veriyorsunz?
Deletedmom_62 Minnakbebeannesi günde 4_5 kez mama ve 2 kez ek gıda veriyorum 120 cc çok nadiren 150 cc içiyor gece 1 kez mama yiyor sabah yine mama sonraki öğün ek gıda öğlene yakın mama sonra ek gıda sonra mama ve yine mama
merkursavascisi_06 @Minnakbebeannesi @Deletedmom_62 merhabalar bir şey sorabilir miyim 😇 bebeğiniz geceler sık uyanıyor mu? Her uyandığında mama mı veriyosunuz? Bazen bebeğim emmeye alıştığı için mi bu kadar sık uyanıyo gece uyutmadan mama vermeyi düşünüyorum çünkü gece sık emince süt azalıyo sabaha karşı bi daha uyumuyo emse bile birkaç gündğr kafam karıştı. Mama ile beslenen bebişlern diş sürecinde falan uyku krizleri nasıl çözülüyo merak ettim bu başlığı görünce sormak istedim
Minnakbebeannesi merkursavascisi_06 ben gece 1 en fazla 2 kez mama veryorm bazen asiri huysuz olursa emxik verip tekrr sallyorm
Deletedmom_62 merkursavascisi_06 ben artık gece beslenmesini 1 e düşürdüm hatta ağlamazsa bazen hiç vermiyorum uyandikca salliyorum bir nevi oyaliyorum yani buna rağmen sürekli uyanirsa mama veriyorum
merkursavascisi_06 Minnakbebeannesi ben sallayarak uyutmadığımdan emziği de almıyo bu sıra kriz tuttuğunda, iki saatte uyanıyo en geç😔 mama verdim o da bi saat uzattı uyanmasını en fazla diş falan geliyo galiba
merkursavascisi_06 Deletedmom_62 anladım. Benim kızın ya diş gelecek ya da hastalandı geçeb hafta ondan sık uyanıyodu sanırım. Sallayarak uyutmadığım için maksimum kucağımızda gezdiriyoruz ama susmuyo karnını doyurmazsak🥹