1 aylık olduk, bebeğim sürekli 7/24 meme arıyor emzirmem 1 saat sürüyor keyifli keyifli emiyor 20-25 dk olunca (tek meme) ağzından zorla çekiyorum memeyi sonra biraz dinleniyor kucağımda. Gazını çıkarmaya başlayınca sinirlenip meme aramaya başlıyor, hızlı hızlı nefes alıyor, ağlıyor, gazını çıkaramadan diğer memeye geçiyoruz yine aynı şeyi yapıyor sanki aşırı aç gibi ama doyduğunu biliyorum. Hatta sütüm az diye çok üzülmüştüm mama vermiştim ama orda da aynı şeyi yapmaya başladı. Yani sürekli ama sürekli memeyi emmek istiyor. Emzik verdim ama o da kısa süreliğine oyalıyor en fazla yarım saat bir saat sonra karnı acıkmış gibi ağlamaya başlıyor yine emziriyorum. Gaz sancılarımız da çok fazla gazını çıkaramayınca sürekli emince gazı da birikiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Biliyorum yenidoğan bebekler sürekli emmek ister ama emzirme sürecimiz hiç bitmiyor koltuktan kalkamıyorum yavrum benim istediği kadar emsin ama sütüm de birikmiyor memede artık sürekli emdiği için 😔 2 saate bir emse keşke ama durmuyor işte o kadar asla😔 sancılarından mı yapıyor bunu acaba 😔