_07cinarhsn Isemiyor ikindinden beri kaka yaptı ama cişi dolu dolu değil kızlar sık aralıkla degistim ondan mi acaba doymuyor mu dicem ama dolu dolu geliyor sutum ki çok da sık emiyor 2 aylık oğlum uykusu güzel aglamiyorda neden böyle😢
Busrabus Sık sık değiştiysen dolu gözükmez. Ama değiştiğine göre yapıyor demek ki :) Ayrıca bebekler aç olunca dünyayı yakarlar rahatsa sıkıntı etme
_07cinarhsn Busrabus ya normalde sadece çiş olursa kaka olmadan pek cikartmiyorum bezi ama bu sefer kaka vardı cişi azdı😥 sutumun yettigine eminim yutkunuyr ses geliyor boğazını da takip ediyorum yoruluyor htta sıkıp da bakıyorum fışkırıyor inşallah bişey yoktur. En son degistigimde bezini üzerime isedi ama çok sevindim🙏
Nes94 _07cinarhsn allah seni ne yapmasın :)) tatlım ilk ay gibi olmuyo zaten bez doluluğu bezin dolmasına izin ver biraz günde 5 kere değiştirsen yeter bile ben gece bi bezi dolmasa bile degistiriyorum çünkü 12 den sonra asla bez degistiremiyorum uyku rutinimizde bu var :)
_07cinarhsn Nes94 ya ilk defa böyle olunca direk doymuyor mu aç mi diye aklıma takıldı canım ne bileyim aç olup olmadığını bezden anlayın diyorlar ya😥
Busrabus Bir de benim doktorum çişli kakalı bezi ayrı ayrı say dememişti ikisi toplam 5-6 olsun dedi :) Yanş seninki doymuştur merak etme