DuruK Bebeğime similac kullanıyordum bugün gözüme takıldı hipp ve similac arasında epey fiyat farkı var. Hipp’in pahalı olmasının Sebebi ne olabilir🤔 kalite farkından dolayı mı? Bu fark nasıl bi fark ki 🧐
Sodya DuruK biz de hipp combiotic kullaniyoduk ama artik fiyati fazla gelince similaca gectik.yani marka ve organik yazmasindan kaynakli diye bu fiyat oldugunu dusunuyorum.
espalp DuruK Hipp combiotic kullanıyorduk. Bu arada içinde nişasta yok sadece laktoz var. Aşırı kilo alımı yapmıyor. Gayet güzel içiyordu oğlum. Bizimki biraz gazlı bi oğlancık o yüzden farklı mamalar deneme kararı aldım
Zeynp DuruK hipp similac a göre daha organik. Uzun süre hipp combiotc kullandık. 2 numaraya geçince bebeğim tadını sevmedi. Sonrasında bebelac gold u denedim tadını beğendi. Kabızlık gaz vs yapmadı kızıma.
ceylinnn Markası ile ilgili canım. Organik deniliyor ama nişasta var içerisinde. Bu arada ablamda smilac kullanıyordu. Doktoru bebelac golda geçirdi. Yurtdışında içerisinde ağır metal bulunduğu için toplatılmış. Bilginiz olsun.
Sodya ceylinnn o haberi ben de okudum ya bebelac gold nasil ablanz memnun mu? 3 numaraya gecince ben de similaci birakmayi dusunuyodum zaten ama ne alicam bulamadim
ozlem_oz organik yazınca fiyatları şişiriveriyorlar içinde nişasta filan olan bir mamanın o kadar parayı hak ettiğini düşünmüyorum valla ben
kiliclar [bilinmeyen] bence bebelac gold da çok güzel bir mama yiğenime başladık sindirim kolaylığı var gaz kabızlık hiç sıkıntı açmıyor
kiliclar [bilinmeyen] bence bebelac gold da çok güzel bir mama yiğenime başladık sindirim kolaylığı var gaz kabızlık hiç sıkıntı açmıyor
Nlngucluel DuruK cnm bende similac Aptamil kullandım merak ettim hipp aldım bebegimde kusma yaptı her bebek kaldiramiyor bence almayı dusunurswn küçük ile dene