hogwarts Malum yaz geldi kol tüylerini jiletle alsam çok kalın çıkar mı? Normalde epilasyon aletiyle alıyorum ama üşeniyorum ve çok acıyor Tek başıma ağda yapamıyorum aklıma jilet geldi Başka fikri olan?
oglumubeklerken hogwarts ben kuaföre gittiğimde ağda yaptırıyorum. Ama ağda fiyatları da artık o kadar arttı ki evde epilasyon cihazı ile alıyorum artık, jilet hiç denemedim koluma kalınlaştırır ve arttırır diye korkumdan.
Benisahtesevme2 hogwarts jilet yapıyorum pamuk gıbı ayrıca ölü deriyide alıyor dene küçük bölgede memnun kalırsan devam et 😚
HasGok-001 hogwarts kol tüylerine jilet miiii asla yapmayın Allah aşkına ufacık bir bölge çok pişman olursunuz epilasyon ağda benzeri kökten alan bir yöntem kullanın jilet çoğaltır kalınlaştırır zaten kökten almadığı için nokta nokta izleri kalır
HurremSultannn hogwarts ben senelerdir alıyorum. Asla kalin çıkmıyor. Zaten benim kolumdakiler bariz belli değil. İnce tüyler. Yinede alıyorum aylarca almasam da öyle bahsedilen gibi kalın sakal gibi çıkmıyor. 🤭
Annem-65 hogwarts ben alıyorum sert çıkmıyor aynı kaldıkları yerden devam ediyorlar 🤗 tüy dökücü de ise yarıyor
anymom Kıl, tüy yapınıza bağlı önce küçük bi alanda deneyin. Jilet kullanmaya karar verirseniz gılette Venüs deneyebilirsiniz jel bariyeri sayesinde hem kesik olmuyo hem yumuşacık oluyo hem de mis gibi kokuyo :)
-_-hUysUzvetatlikadin hogwarts o kalınlaşır şöyle olur böyle olur mevzusu genetik yapıyla alakalı bacağını jiletle alıyorsan oradan kıyaslayabilirsin kendi kıl yapını ben bacağımı jiletle alıyordum arkadaşım kolunu epilasyonla alıyordu ama benden kötüydü sakal gibi batıyor
Flamingom hogwarts yıllardır jiletle alıyorum ama philips alsaydım zamanında ucuzken diyorum kalınlaşmadı ama genital bölge eskiden agdaydı şimdi jilet o yüzden philips istiyorum oraya bir çare bulamadım bir bıyık ve cenemde var siyahlık ara ara. Çenemi ben üni zamanı cımbızla kalınlaştırdım sarı mini tüydü niye kafama taktıysam 🥲 2 aydır agda yapıyorum sir değilde diğeri spatul ile sürülen ne deniyordu unuttum. Ama her hafta yıne cıkıyor sert sıyahlar hemen cıkıyor sivilce yapıyor anlamıyorum 🥲 sonrası cica kremle bariyeri güçlendiriyorum kızarmıyor ama kesin çözümü olan varsa genital ve bıyık için bende burada bekleyeyim
delirmeceler hogwarts şükür kollarımda gözle görülür bir sıkıntım yok ama bacaklarımı alırdım ikizlerim olmadan önce şuan herşey lüks benim için ama bacak bile 5 dk alıyordu kol daha kolaydır
yagmuraltintas hogwarts en güzeli sır agda bantları kol bolgesini ve bacak bölgesini cok fazla acıtmıyor kalında çıkarmıyor oldukça da pratik öneririm
Sevgiemre hogwarts canm ben hep agdayla kol bacak alirdim artk agdayla ugrasmayip lazere gideyim dedim ama ne yazikki lazer kollara etki etmiyormus kalkip incwcik tuylerim vardi o her seansta jilete vurdular simdi erkek gibi kollarmla geziyorum ama geri kalan kisimlarda lazer etkisi var