Yeniibianne Sabah 9 dan beri uyumuyo sürekli aranıp aglıyo emerken dalıyo beşiğine koyunca 5 dk sonra uyanıyor kızlar imdat daha 44 günlük
MomKukuleta Yeniibianne YouTube dan beyaz gürültü açın birde onu deneyin o sıra kendini rahat hisseder uyur belki. Bence bu ara bebeklerin geneli böyle benim oğlumda 26 aylık uyumayacakmış beyefendi. Zor uyutuyorum. Hatta gündüz uyumuyor bile. Geçici bir durum sanırım. Ben o zamanlarda beyazgürültüyle sakinleitiriyordum anne karnındaki sesi yansıtıyormuş. 😊
nefertitiwoman Yeniibianne 55 günlüğüz ben kucağımda gezdirip müzik açıp biraz oynuyordum onunla o da o sallanmayla uyuyordu hala öyle uyur ama uyuması için zorlamıyorum artık çünkü sorunu yoksa uyuyor genelde. Gazı falan varsa uyumaz bebek ya da tam doymamışsa ilgi de istiyor olabilir
motherofLeyla Yeniibianne 2 aylık olduk kucağımdada uyumasa asla uyumuyo gündüz yapışık ikiz gibiyiz akşama kadar kucağımda
Seysey11 2 ay 22 günlük birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Orhan Osman kolik müzikleri iyi geliyor bebeğiniz ağlamasın, bebeğiniz uyusun serisi filan var en azından sakinleşiyor tavsiye ederim
nefertitiwoman Yeniibianne ayakta alıştırmayın bence yenidoğan uykusu varsa hemen uyuyor aslında kucakta sallamak daha mantıklı anne karnında gibi hissediyorlar bir de emzik veriyor musunuz emziği verince de hemen dalıyor her şeyi tamsa